reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Uff, przerwa w prasowaniu, a może już koniec na dziś? Wymiękam.
Clodi chętnie bym nie wychodziła z domu, ale niestety muszę małą odebrać z przedszkola, bo jeszcze chodzi.
Właśnie dostałam sms-a od menia mojego, że jest w szpitalu, nie może rozmawiać i odezwie się później :szok: Ratunku!!! :shocked2::hmm:

reklama
Cześć dziewczynki
Aniu gratuluję, fajnie, będziesz miała parkę :-D

Sylwkowa gratuluję wyników. A Zespół Downa to nie choroba, a wada genetyczna

My niby wszystko mamy dla maleństwa. Pokój, który wyszykowaliśmy dla Zuzi stoi jak stał. Nawet ubranka w komodach poprasowane i poskładane dalej leżą. Nie zdążyliśmy wtedy powiesić tylko fototapety i firanki z Kubusiem Puchatkiem i przyjaciółmi. Jedyne czego w nim brakuje, to wózka który oddaliśmy nieznajomym. Przedwczoraj dostałam smsa, że tamta babka urodziła synka.
Wózek zresztą najlepiej chyba kupować w grudniu, bo wiele hurtowni robi wtedy wyprzedaże. Dla Zuzi tak kupiliśmy wózek o 360 zł taniej. Teraz mam inny upatrzony na razie w necie, poczytam o nim opinie i pojedziemy kiedyś pooglądać na żywca.

Betiks coś już wiesz więcej od męża?
Miłego wieczoru ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wczoraj już nie zaglądłam bo jak od gina wrócilam zajęłam sie robotą w domu a później fryzjerka przyjechała w wieczorem byla burza i już kompa nie włanczałam:zawstydzona/y: Fiolka nie wiem jaki to jest lek bo ja nie stosowalam nigdy chyba ze ci nie przeszkadza to ok;-)ja po wizycie normalnie nawet mi usg nie robil zbadał mnie tylko mówi że szyjka ok i pod koniec miesiąca mam zrobić obciążenie glukozą a jutro jade do szpitala na drugie usg genetyczne milego dnia wszystkim

4madlen, toż to prawie cały tydzień jeszcze! Ze spokojem opanujesz zagadnienia (ja się za swoje wzięłam wieczór przed obroną :p ) i pięknie obronisz na 5! Będziemy zaciskać kciuki :tak:

Betiks szalejesz ;) Ja jutro się wybieram na zkupy ale nie wiem jak z tym będzie
ze względu na moje samopoczucie

Hahaha Sarka padłam, nasze roztargnienie przy Tobie to nic:-D

Vivienne jak zalecenia to trzeba grzecznie słuchac ;-)
:szok: chciałabym tyle mieć nad morze ;-)

A ja juz dawno dawno temu po wizycie :-) Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku...usg nie miałam.

Dzisiaj praktycznie cały dzien poza domem ...najpierw :-)ta u ginka o 10:20...potem po 11 pojechalam z tesciowa do miasta,,, obkupiłysmy sie troszke ... pozniej zajechalysmy do lidla ...potem do domku...ledwo co obiad zrobilam i zjadlam o mąz wpadl z pracy i powiedzial kochanie jedzimy do miasta musze sobie kupic dresy na wyjazd. O boże znowuuuuuuuuuu. Pojechalismy do miasta na szczescie pierwszy sklep i dresy kupione. Potem miaam zachcianke na lody z mc donalda i pojechalismy do maca :) teraz dopiero co usiadlam i odpalilam kompa...glowa mi peka i chyba zaraz pójdę spać razem z dzieckiem.

reklama
Do góry