reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej lasencje:-) Ale sie usmialam jak Was czytalam z tymi waszymi wpadkami i roztargnieciem a myslalam ze tylko ja taka sie rozlazla zrobilam Margot 1 mam nadzieje ze mi sie nie zdarzy jechac godz wczesniej do pracy bo zaczelabym o 5 hahaha:szok: Ciril gratuluje tych wspanialych kopniaczkow :-DLilith jak po wizycie? Ruda- iza ja poprosze to slonce z dostawa do domu bo deszczu juz mam serdecznie dosc!! Fiolka130 wiesci super i nareszcie moge byc troszke spokojniejsza Ankka02 wiem co to zespol Downa poprostu uzylam skrotu myslowego:-) dla mnie najwazniejsze ze dzidzia zdrowa:tak:Wiolka23 trzymam kciuki i czekam na wiesci z jutrzejszego usg:-) Betiks co z mezem??Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku..

reklama
Witam się wieczornie no i oczywiście czytania a czytania, lecicie jak burza.
Wróciłam dzisiaj z wywiadówki od córki ze szkoły dumna jak paw:tak: Nauczyciele wychwalali ją bardzo a mi serducho rosło!!! Jej praca z plastyki (portret królowej) zwyciężył a z w-f jest najmłodszą zawodniczką przyjętą do drużyny szkolnej w rounders (mieszanka baseballa z krykietem) i w piątek dostanie medal od sławnej biegaczki. Mamy zaproszenie na kolację :-) Z Francuskiego jest najlepsza w klasie i przeskoczyła 2 poziomy wyżej.
betiks co z mężem?
wiolka ja będę miała dopiero 24/09 robione więc nic nie powiem na ten temat.
sarka u mnie polski ginekolog to koszt 540 funtów, w skład wchodzą: 4 wizyty, 2 usg, badanie krwi i moczu. Niestety nie stać mnie na to:no:

wiolka ja miałam ...i jak sobie pomysle ze znowu mnie to czeka to na sama myśle chce mi sie wymiotować...glukoza to najgorsze świństwo jakie moze być...słodkie w cholere ... polecam wcisnąć sobie cytryne do środka...choć i tak ( za przeproszeniem ) g.ó.w.n.o daje

Sylwkowa-dam znać jak wróce jutro ważne usg które wykrywa wady cewy nerwowej i coś tam jeszcze ale ostatnio bylo ok więc jestem spokojna i wiem ze to tylko formalność;-) Bulkasia-to gratuluje ale człowiek jest dumny wiedząc że ma tak zdolne dziecko i wszechstronnie uzdolniona tyle naraz gartuluje zdolnej córy:tak: Liligoth-ja jeszcze nie mialam bo w I ciąży mi nie robili a teraz ide 24 na glukoze znajoma mi doradzila kupić kwasek cytrynowy i upijać po lyku glukozy i dolewać kwasku:baffled:ostatnio jak bylam u gina to dwie dziewczyny były i wypily duszkiem powiem wam ze po ich minach nie bylo źle i skomentowaly że nie najgorsze:oo:

Dziendobry:tak:

Wiolka powodzenia na wizycie;-) nie wiem czy dzis ktos jeszcze wizytuje???? jak tak to tez mocno trzymam kciuki:tak:

Spadam do pracy i wieczorkiem na 19;30 tez do gina ciekawe co powie;-)

Milego dnia:tak:

Witam się z rana :-)
TRzymam kciuki za wizytujące :-)
Ja glukoze miałam po 20 tygodniu (z Laurą) ale dokładnie nie pamiętamw którym...
I Wiolka tak jka z córą w ciąży chodziłam to nie najgorsze (bo sie slodkiego non stop chciało), a teraz jak ja nawet kawy za słodkiej nie moge.....
Spadam sie szykować, bo dziś mi się zaspało :-(

Dzień dobry ja sie pokazuje zanim z domu wyjde musze po drodze malą u teściowej zostawić więc wcześniej wyjde napewno dam znać jak poszło Noukie za ciebie też trzymam kcuki:-) Mam nadzieje ze w busach będą wolne miejsca i że szybciutko objade,Milego dnia:-)

hej dziewczyny. wiolka nie jest tak strasznie mało przyjemne, muli ale dasz radę rozpuszczają w laboratorium, mój ginek zabronił wciskać cytrynę. powodzenia na wizycie
betiks daj znać
bulkasia gratuluje zdolnej córci.
kolejny upalny dzień się szykuje

reklama
witam w deszczowy dzien :-D
juz nie licze na lato wtym roku..,moze na wakacjach zalapiemy sie na troche slonka ;-)
kciuki za wizytujace &&&&&&&& ;-)
Bulkasia nie denerwuj sie i prosze sie usmiechnac :tak:
nie wiem,czy wam pisalam ale moja rodzinka czuje juz kopniaczki naszego okruszka..na razie sa jeszcze bardzo delikatne,ale juz sa :tak:;-),jestem mega szczesliwa :happy::happy:

Do góry