reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam się :)
Mam wrażenie, że moje Dziecię czasem daje znać, ale jak przyłożę rękę to przestaje :eek: wstydzioch, czy co?

Nathani, ja to mam wrażenie że mnie co chwila coś kuje a to z jednej a to z drugiej strony... nigdy to nie jest jednak ból silny, baaardzooo rzadko boli mnie bardziej, wtedy łykam nospę. Też mnie to martwi czasem, ale mam się nie dać zwariować, mam się nie nakręcać... Z utęsknieniem czekam na kolejną wizytę u gina. Tobie mogę rzec to samo co Ty mi: będzie dobrze, bóle w ciąży są normalne, a stres niewskazany :*

Wypełniłam formalności w szkole rodzenia, mam więc wybraną położną środowiskową a kurs zaczynamy 20 lipca :) Niech się mąż wdraża w opiekę nad ciężarną żoną i Maleństwem :laugh2:

Ostatnia edycja:
nathani jak podbrzusze boli to weź no-spe a jak nie przestanie to idz na izbę przyjęć do szpitala zbadają cie i najwyżej zatrzymają na 2-3 dni na obserwacji. Pamiętaj ze każdy ból brzucha w ciąży to nic dobrego, może np odklejac sie łożysko...ja bym wolała to sprawdzić na twoim miejscu.

Ja dzisiaj z samego rana piore i prasuje i tak na zmienę ... jutro pakowanie wiec musze miec wszystko poprane i poprasowane na wyjazd ... w sobote o 4 rano pobudka a wyjazd o 5 rano :) ciekawe czy maly si obudzi ???

U nas też pranie za praniem, ruszamy nad morze w niedzielę :tak:, mam nadzieję, że wcześnie rano lub późnym popołudniem, bo w taki upał to ja dziękuję :eek: Także mam jeszcze chwilę na spakowanie, za to muszę zakupić coś w ramach kostiumu, głównie o górę mi chodzi, bo z poprzedniego cycki mi wypadają :szok: A więc zaraz na zakupy, choć znając życie nic nie kupię ;)

Cześć dziewczyny

Fajnie się macie ja najszybciej wolne to będę miała na obronę a potem dopiero jak na zwolnienie lekarskie pójdę:-(. Ale udanych wakacji Wam życzę i wypoczynku

Jak zwykle miałam tyle stron nadrabiania.

Jest tak przeokropnie gorąco i duszno!!!! Mogłoby się troszkę ochłodzić! Ale zapowiadali dopiero ochłodzenie w przyszłym tygodniu w weekend

Hej ja wrócilam ale mi dogrzało gorąco jak nie wiem co będziemy mieć drugą córe zdrowa :-) Noukie ty masz popoludniu wizyte więc &&&&&&&&&& za ciebie .ide poczytać co napisalyście

reklama
Hej, już po pracy, pomidorowa ugotowana (dzisiaj poszłam na łatwiznę :-)) i strasznie senna jestem. Ziewam cały czas aż mi łzy wyciska.
madlen79 super z tymi kopniaczkami, Ty już półmetek, wow:tak:
wiolka gratuluję córci!!!
betiks co z mężem?

Dziewczyny, gdzie najczęściej czujecie ruchy? Tzn chodzi mi, w której części brzucha. Ja w okolicach pępka i lewa strona.

Do góry