reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Bulkaasia w uk takie wizyty to standard - moja polozna tez olewa -wszystkiego musze sama sie dopytywac i w ogole traktuja tu ludzi jak debili co nic nie kumaja.. Takze nie przejmuj sie bo i tak nic na to nie poradzimy :) ale wiem ze latwo sie mowi..

Mummy2 - fajnie ze plamienia przeszly wiec odetchnij i zapomnij o nich :) choc wyobrazam sobie przez co przeszlas biedaku..

Sylwkowa - ja tez snie o sloncu :) gratuluje wynikow i meza :)

Dziewczyny czy wy tez tak czesto placzecie? ja w niedziele sie rozplakalam bo jak wstalam to znowu padal deszcz.. i w ogole jestem megaroztargniona - pojechalam ostatnio do pracy o godzine za wczesnie (!) a dzis chodzilam przez 2 godziny z metka przy swetrze zanim sie zorientowalam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana :-)
Za wizytujące trzymam dziś kciuki :-)
Wczoraj Was nadrobiłam, ale nie miałam siły nic pisać :-) Pochwaliłam sie tylko sisiorem w odpowiednim wątku :-D

Ide dokończyć śniadanie i trzeba się szykować ...:-)
Miłego dnia :-)

Hej dziewczyny.
dziś u nas chłodniej w końcu
ania no to gratulacje;-)
lil trzymam za wizytę
Co do ilości dzieci czasem panikuje jak pomyślę że będzie nas 5 ale tak sobie myślę dajemy radę z dwójką to i z trójką damy :-D
co do celulajtu masuje to cielsko narazie nie wylazło więcej niz było. a piersi mam władne tak się wypełniły mąż zadowolony hihihih , niech się cieszy bo po karmieniu to...
buziaczki dziewczyny

Witam sie z rana, przez tą pogodę to jakiejś deprechy sie nabawię, znowu szaro i leje:-(
Śniadanie zjedzone ale bez apetytu, do pracy prawie juz gotowa ale chęci brak.
Ania moje gratulejszyn:-)
Lilith trzymam &&&&&& za wizytę i daj znać jak poszło.
Margot dokładnie tak jak piszesz, w uk same jakieś takie dziwne te połozne i każda ma inną metodę prowadzenia ciąży. Dopiero w październiku będę w pl to przebadam sie od góry do dołu. Co do płaczu to ja też rycz bez powodu a mąż się śmieje, że zrobiłam sie jakaś mega płaczka;-) A Ty to widzę zakręcona na maksa, no mi sie nie zdarzyło nic takiego zrobic a do pracy wczęsniej to nie ja:-)

Miłego dnia Lasencje i do usłyszonka później:happy2:

Hej dziewczyny. Podczytałam was trochę wczoraj, ale już nie miałam siły pisać, wykańcza mnie ten upał :dry: Pobiegałam trochę po szmateksach i kupiłam małej parę ślicznych sukieneczek i spódniczek, sobie włoskie klapki Gucci, sukienkę i spódnicę w ciuchlandzie, i to samo w typowym ciążowym (oprócz klapek), bo chciałam mieć jakąś jedną ciut elegancką. Wydałam sporo ( ciuchland 75 zeta, bo to akurat dzień dostawy był,a w ciążowym 150). Ale jestem zadowolona, niunia i mąż też, więc szafa gra :-D ale strasznie mi spuchły stopy wczoraj i bolały jak nie wiem, meniu wymasował z kremikiem wieczorem, ale i tak piekły :no: Dziś mam ambitny plan zmierzenia się z prasowaniem wyłażącym z szafy, choć przy tej duchocie nie wiem jak mi to wyjdzie, nawet burze nic nie pomogły :dry:
Lilith powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści :happy2:
I bardzo dziękuję wszystkim za życzonka dla Idusi :tak:

reklama
Hejka:)

Ania oo to cudnie:))) bedzie parka, super, gratuluję!:-)

betiks mnie juz prasowanie woła i też może dzis sie za to wezme. Mam na to mozliwość tylko póznym wieczorem a wtedy zazwyczaj juz po prostu nie mam siły i tak to sobie lezy i czeka....no ale nikt tego za mnie nie zrobi:/ Pocchwal się zakupkami:) Ja musze w końcu sie rozejrzec za spodniami bo mi przciasne już są. Chce jakies na lato, cienkie, może rybaczki. A Ty co tam masz ciazowego?

Dziewczyny z UK - ja slyszałam, że mozna tam znależć raktyke lekarza z PL i chodzić do niego jak u nas w karaju. Można? Bo jesli tak to ja bym chromoliła taką ichniejszą opiekę:///

mummy ja plamiłam dwa razy tak malutko wlasnie ale to na pocz. ciąży. U mnie był to ewidentny niedobór progesteronu bo po Duphastonie od razu reka odjął. Może zrób wyniki i zmierz sobie poziom hormonów! Nie ma w II trymestrze krwanienia ot tak jesli wcześniej go nie było.

Margot rozrargniona? o tak! Wczoraj pojechał na badania krwii bez skierowania- oczywiście musialam po nie wracać...a ostatnio jak szłam na badania to zapomnialam nasikac do pojemniczka hehe

nathani jak tam psina?

Do góry