reklama
Dziekuje za powitanie.
Wielkanoc w uk to nie to samo co w pl. Ja aktualnie lezakuje. Od kilku dniu mam nudnosci i jadlowstet. Jestem ostlabiona przez to ze malo jem, ale nie umiem inaczej bo co zjem to mnie mdli, nie dobrze mi, chociaz nie wymiotuje. Drażnia mnie zapachy, nawet perfum nie moge używać. Za to kiszona kapusta to dla minie niebo w gębie A jak u Was wyglądają początki ciąży?
<madlen79> mamy podobna date porodu
Wielkanoc w uk to nie to samo co w pl. Ja aktualnie lezakuje. Od kilku dniu mam nudnosci i jadlowstet. Jestem ostlabiona przez to ze malo jem, ale nie umiem inaczej bo co zjem to mnie mdli, nie dobrze mi, chociaz nie wymiotuje. Drażnia mnie zapachy, nawet perfum nie moge używać. Za to kiszona kapusta to dla minie niebo w gębie A jak u Was wyglądają początki ciąży?
<madlen79> mamy podobna date porodu
neska to moja 3ciaza i przechodze ja tak super,ze gdyby nie brak @ i pozytywny test nawet nie widzialabym,ze jestem w ciazy..oczywiscie bardzo mnie to cieszy,ze tak dobrze sie czuje,ale tez martwi..bo wczesniejsze ciaze byly inne..podobne do twojej,a szczegolnie 1sza ciaza..kapusta,sledzie i ogorki byly najsmaczniejsze ,no ale kazda ciaza jest inna ;-)tym sie pocieszam...,aby nie zwariowac do reszty
kiss zaweza,mam nadzieje,ze dolacza do nas jeszcze jakies grudniowe mamusie ;-)
kiss zaweza,mam nadzieje,ze dolacza do nas jeszcze jakies grudniowe mamusie ;-)
A
agacynda
Gość
Cześć Dziewczyny, mam nadzieję, że już w środę do Was dołączę. Ostatni @ był 4 marca... Testu jeszcze nie robiłam, wstrzymuję się do środy. Miał się pojawić @ 6 kwietnia a tu dalej cisza... Dużo mleczno białego śluzu, senność mnie dopada w granicach 17 do tego stopnia, że muszę się położyć bo jestem nie do życia. Piersi mnie bolą od pach, dużo jem co nie jest normalne bo zazwyczaj mi tyle nie ''wchodzi'' ;-) no i trochę mnie na wymioty bierze. ;-) A jak u Was to wyglądało?
Cześć Dziewczyny, mam nadzieję, że już w środę do Was dołączę. Ostatni @ był 4 marca... Testu jeszcze nie robiłam, wstrzymuję się do środy. Miał się pojawić @ 6 kwietnia a tu dalej cisza... Dużo mleczno białego śluzu, senność mnie dopada w granicach 17 do tego stopnia, że muszę się położyć bo jestem nie do życia. Piersi mnie bolą od pach, dużo jem co nie jest normalne bo zazwyczaj mi tyle nie ''wchodzi'' ;-) no i trochę mnie na wymioty bierze. ;-) A jak u Was to wyglądało?
to zaciskam mocno kciuki,aby test pokazal II piekne krechy !!!!!!
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
....,mam nadzieje,ze dolacza do nas jeszcze jakies grudniowe mamusie ;-)
napewno, napewno...
Niektóre grudniówki pewnie albo jeszcze nie wiedzą albo cichutko trzymają kciuki za pomyslne zagnieżdzenie jajeczka i uaktywnia sie jak nabiora pewności...
Ja oczywiście fazę BB miałam w czasie ciąży z pierwszą coreczka (listopadóweczki'2009) no i teraz chyba nawraca mi się uzaleznienie... ;-)
Z moich wyliczeń wychodzi mi termin na 11grudnia'12
K
krolewnazmarcepana
Gość
hej ja na chwile z telefonu
madlen @ nadal nie ma, trzymaj kciuki boo jutro jade na bete ;d
mam nadzieje caly czas
wpadne jutro
madlen @ nadal nie ma, trzymaj kciuki boo jutro jade na bete ;d
mam nadzieje caly czas
wpadne jutro
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No to trzymamy kciuki... POdobne samopoczucie miałam podczas pierwszych tyg we wcześniejszej ciązy a teraz - NIC, jak widać każda ciąża może byc inna - a ciąża napewno jest bo 2x test 2 kreseczki pokazał ku mojej radościCześć Dziewczyny, mam nadzieję, że już w środę do Was dołączę. Ostatni @ był 4 marca... Testu jeszcze nie robiłam, wstrzymuję się do środy. Miał się pojawić @ 6 kwietnia a tu dalej cisza... Dużo mleczno białego śluzu, senność mnie dopada w granicach 17 do tego stopnia, że muszę się położyć bo jestem nie do życia. Piersi mnie bolą od pach, dużo jem co nie jest normalne bo zazwyczaj mi tyle nie ''wchodzi'' ;-) no i trochę mnie na wymioty bierze. ;-) A jak u Was to wyglądało?
reklama
Heej dziewczyny jestem tutaj nowa i chcialam sie dowiedziec was jakie macie objawy na samym poczatku , jak sie czujecie , jak wszytsko pojdzie dobrze u lekasza bede mogla sie wam pochwalic ... Piszcie wasze objawy. Ja sie troszeczke czuje jak bym miala maly balonik w brzuchu , poza tym bolace jajniki lekko nerki , na jedne piersi zauwazylam wieksze zylki niz na drugien , oslabienia , i brak @ chciaz z tym to u mnie bywa roznie jednym slowem strasznie nie regularna pozdrawiam wszytskie mamy