reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Heej dziewczyny jestem tutaj nowa i chcialam sie dowiedziec was jakie macie objawy na samym poczatku , jak sie czujecie , jak wszytsko pojdzie dobrze u lekasza bede mogla sie wam pochwalic :D ... Piszcie wasze objawy. Ja sie troszeczke czuje jak bym miala maly balonik w brzuchu , poza tym bolace jajniki lekko nerki , na jedne piersi zauwazylam wieksze zylki niz na drugien , oslabienia , i brak @ chciaz z tym to u mnie bywa roznie jednym slowem strasznie nie regularna :D pozdrawiam wszytskie mamy

W zasadzie objawów póki co zadnych nie odnotowuję - lekko mnie podbrzusze ciągneło tydzień temu i tyle :-)

reklama
Hmm niby na poczatku nic nie czuc , tez mnie podbrzusze strasznie ciagnie nawet teraz , ale nie chce sie napalac , jak znajde jakas przewisywalna objawe to zaraz ja szukam w sobie i moze tez niepotrzebnie robie sobie nadzieje . Nie chce sie zawiesc wiec szukam. Troche sie czuje jakbym miala dostac okres ale jak wczesnie wspominalam .... Poza tym strasznie czuje jakbym miala wzdecia od jakiegos czasu i bardzo boli mnie brzuch .

mary witaj ;-)
krolewna zaciskam z calych sil !!!!!! i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)
jak juz bedziesz miala wynik bety,daj szybciutko zanc ;-)
wercia mnie w pierwszej ciazy odrzucilo od kawy i papierosow,jeszcze przed terminem @..nie musialam nawet testu robic,a wiedzialam ze jestem w ciazy ,druga ciaza..poprostu czulam..a teraz...bolal mnie jedynie brzuch jak na @,wyskoczyly mi pryszcze na twarzy..poza tym ,nic..jak widac kazda ciaza jest inna :tak:

No masz racje kazda inna jak dobrze pojdzie to moja pierwsza i oczekiwana z miesiaca na miesiac . Juz powoli mam nadziejje ze te wpadki sa bardziej pewnie niz te o ktore musimy sie starac . Mnie piersi nigdy nie bolaly nawet jak mialam @ a nudnosci mam od kad pamietam wiec tak jakbym z tym zyje. Teraz tylko brzuch od 2 tygodni mnie boli i czuje sie jak balon narazie :D Podobno te pierwsze i blizniacze ciaze sa najbardziej intensywne jezeli chodzi o objawy w pierwszych tygodniach . Mam nadzieje ze wszytsko pojdzie po mojej mysli . Życze wszystkim swiezym mamą zdrowego malenstwa . Pozdrawiam Panie .

Ahha i przepraszam zapomnialam dodac ze jedyna dziwny objaw ktory u siebie zauwazylam jest to ze czesciej biegam do toalety . Nawet jak nic nie wypije to ide poprostu z uczuciem pelnego pecherza a ja juz mam sie zalatwiac to kilka kropelek . HEHE i wlasnie teraz musze odwiedziec kibelek ... ide :D:-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wITAM:)

MI MAMUSKI też test wczoraj wyszedł 2 kreseczki:) termnin wychodzi 18 grudnia:) dzis bylam na becie wyniki popoludniu, a jutro mam dr bo zapisalam sie 2 tyg temu na wizyte :) mam córcie i synka 4 i 2 latka:)

u mnie z objawów: mega zgaga w nocy. siku, i slu gesty biały...i mdli mnie

Ostatnia edycja:
hej :) ja dizs byłam na becie, własnie wróciłam, wyniki wieczorem także :)
madlen kciuki trzymaj jeszcze troche :D

nadal brak jakichkolwiek objawów u mnie :p

królewna trzymam kciuki bardzo mocno!!! :-)

mnie wczoraj brzuch leciutko pobolewał wieczorem i dziś czasem troche tak jak na @ :wściekła/y: I mam sporo mlecznego śluzu, a termin @ na jutro .. także dobrze to nie wygląda...

reklama
krolewna no zaciskam :-D
mary to moja 3ciaza a o badaniu bety dowiedzialam sie calkiem niedawno tutaj na forum ;-):-D
always to czekamy do jutra,a jutro robisz test??

Do góry