reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witajcie dziewczyny.
Lil kto Cię zdenerwowal?
witam nowe mamusie grudniowe.
Ja mam no-spe zleconą 3x1. i Tak łykam wczoraj b.podbrzusze bolało ale cały czas mam nadzieje że tym razem szyjka się nie skróci. Mój gin. wyjezdza na urlop i przez ten okres wolałabym żeby nic się nie działo
bulkasia pogodzona?

reklama
Witajcie mamuśki po tygodniowej przerwie, zaglądałam tylko na inne wątki bo na ten nie miałam aż tyle czasu. Była u mnie siostra z dzieciakami i było co robić... oj było...
Zaraz was postaram się chociaż trochę nadrobić.
Miłego dnia.

Dzień dobry u nas gorąco siedzimy w salonie z zasłoniętymi żaluzjami zjadłam kubek jagód ze śmietaną:-p Sylwkowa o nospie takiej opini nie slyszałam ale ile kobiet tyle opini na każdą co innego może dzialać lekarze nie wiedzą do jakiego stopnia nas boli więc mowią ze to normalne ja jak pojechalam na ostry dyżur z mężem to mi powiedzieli że dopóki nie krawie to wszystko jest wporządku:wściekła/y: tylko że z bólem my sie męczymy nie oni:crazy: tak to jest niestety:confused2:

Cześć dziewczyny,
Lilith mi na problem z wypróżnianiem najlepiej pomaga picie od 1,5l wody niegazowanej i z rana koniecznie przegotowana letnia woda z cytryną. Zobaczysz, że ci to pomoże zarówno w wypróżnieniu jak i z hemoroidami. Bo hemoroidy robią się jeśli stolec jest zbyt twardy a woda powoduje zmiękczenie stolca. Oj przepraszam, że tak dosadnie piszę, ale nie da się inaczej :-)
U mnie burza była okropna, trwała 2h, wiało tak, że drzewa prawie "kładły" się na ziemię, ale teraz jest powietrze takie rześkie, po południu znów mają zawitać do mnie upały.
Ja dziś w domu zostaję i szczerze mówiąc nie mam co robić, masakra.

wiolka, zazdroszczę Ci tych jagód! Zamierzam się zebrać po śniadanku na ryneczek i mam nadzieję, że uda mi się kupić, tak za mną chodzą jagody ze śmietaną :rolleyes:

Ja zamierzam pracować do końca września, może częściowo październik, a właściwie to chyba zamierzałam, bo po ostatniej wizycie u gina to nie wiem... lipiec i sierpień mam wakacje więc sobie wypocznę, sprawa z szyjką powinna się wyklarować no i zobaczymy, czy po wakacjach wrócę do pracy. Z tym, że moja praca do ciężkich nie należy ;) dlatego myślałam pracować dość długo. Ale zdrowie i Dzidzia najważniejsze więc jak trzeba będzie leżeć to się będzie leżeć.

Fiolka ​ współczuje Ci ja na szczęście już nie mam takich mdłości, chociaż na niektóre zapachy nadal mnie mdli. Mam nadzieje że szybko Ci to przejdzie i wreszcie zaczniesz w pełni cieszyć się ciążą

Dzięki dziewczyny, na razie nie zwymiotowałam a to już sukces ;)
Nie wiem co mi jest, czuję że coś z żołądkiem nie tak :/
Może nie toleruje już leków sama nie wiem

reklama
Witamy Nowe Forumowiczki!!!

Powiem , że nic mi się nie che... Piję piwo bezalkoholowe - dobrze działa na nerki :) I zapewniam, że nie szkodzi ciąży...

Dzisiaj mnie ciągną zrosty...

Do góry