reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

wiolka no nie zbyt słaba taka jestem i podbrzusze daje znać o sobie w czwartek powiem ginkowi...mam nadzieję że nic tam złego się nie dzieje

reklama
wiolka - 160 osób - więc całkiem spore. Ale najgorsze że wesele jest 20 października - mam nadzieję że będzie ze mną wszystko ok do tego czasu i że będę mogła chociaż chwilę potańczyć

a Wy kiedy robicie i jak duże?

to świetny pomysł wypożyczeniem sukni, ale moja babcia uparła się że mi kupi nową więc się zgodziłam :)))

nathani - mnie też podbrzusze często boli, głownie wieczorem, i to nie boki w pachwinach tylko po środku. Jutro pogadam o tym z p dr

gryzoń mnie tak samo, czasem czuje podszczypywanie, biorę no-spę. Ruchów jeszcze nie czuje.
ah pojadłam placuszki ziemniaczane mniam

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczęta!

Idę zaraz do gina bo wizytę mam na 14:30 a jeszcze wyniki muszę odebrać. Także trzymajcie kciukasy :happy2: Któraś z Was pisała o pasach ciążowych , powiedzcie czy to się sprawdza ? Bo zastanawiam się czy nie zainwestować w takie cudo. Bo oczywiście przestaje się dopinać w spodniach i myślę że taki pas ciążowy byłby dobrym rozwiązaniem... chodzi mi oczywiście o typowy pas wizualno-estetyczny a nie odciążający kręgosłup :happy:

Dzień dobry :-) Ale macie fajny temat - weselny :tak: Ja z suknią problemów nie miałam wpadła mi w oko i kupione :-D Za to z butami podobnie jak u ciebie Wiolka było łażenia i mierzenia od groma. I powiem Ci szczerze, że kupiłam tanio na bazarze za 50 zł a obchodziłam w nich sporo imprez bo pasowały i do spodni i do sukienki :tak:
Gryzoń w październiku będziesz już śliczny brzuszek miała :tak:
Ciril współczuję złego samopoczucia
Noukie widać już koniec remontów?? ;-) Jak synek znosi chwilową zmianę mieszkania??
Mąż pojechał na budowę pomóc szwagrowi a my z Mikim w domku bo pogoda kiepska. Pada i nie da się wyjść a mój smyk właśnie wydarł czapeczkę i sobie ubiera :-D W nocy chyba coś mu się przyśniło i ponad pół godziny go uspokajałam. Jak wreszcie się wtulił we mnie to co chwilkę oczka otwierał i sprawdzał czy jestem. Strasznie było mi go szkoda - moje chudziatko kochane

Gryzoń my robimy w sierpniu bo jeszcze będę w miare nie w wysokiej ciąży a chce już z tymi gośćmi tańczyć skoro ich zaprosiliśmy my mamy male przyjęcie na 60 max 70 osób bo tyle ludzi to bym nie obtańczyła:-Di dla najbliższej rodziny robimy i tyle mam nadzieje że 25 sierpnia nie będzie upałów i super mi dopisze samopoczucie że potańcze i dotrwam do rana bo jedno dniowe chcialam w niedziele jak odespimy to che posprzatać remize i klucze oddać a od poniedziałku żyć w spokoju tak jak zwykle;-) Liwus oczywiście &&&&&&&&&&&za wizyte Lolcia ja też mam zamiar iśc na bazar może sie uda kupić od strzała i taniej

Wiolka - my mamy takie duże i tak poźno bo juz dwa lata temu je zaplanowaliśmy jak cywilny braliśmy. i nie chcieliśmy odwoływać bo jak teraz odwołamy to juz nigdy nie zrobimy bo zawsze będzie coś ważniejsze. A na wcześniej to nie było szans żeby przesunąć.
25-ty sierpnia to piękna data. Moja koleżanka włanie będzie wtedy rodzić :)) i wogóle lubię 25-ty dzień :)) na pewno będzie pogodnie. Ja to pewnie futro musze kupić hahaha.

Lolcia - ja znalazłam suknię w pierwszym sklepie, to była czwarta jaką na siebie włożyłam i już. Spełniła wszystkie warunki jakie sobie wymyśliłam i czuję się w niej jak księzniczka :)) no co prawda w pażdzierniku juz pewnie będę się czuła jak bułeczka ale trudno!!!

gryzoń chyba że tak my najpierw byliśmy bez ślubu po prostu zamieszkaliśmy ze sobą zobaczyć czy jakoś nam sie uda później cywilny a teraz stwierdziliśmy że kościelny będziemy mieć już 2 dziecko jesteśmy z sobą 8 lat już przeszliśmy wszystko razem chyba:-Dnapewno będziesz pięknie wyglądała i życze ci cudownego samopoczucia w dniu ślubu żebyś tam im p[okazała jak panny młode z brzudszkiem potrafią sie bawić:-)ja chciaam jak najszybciej żeby mieć za sobą we wrześniu nastka ma przedszkole później chce z nią na operacje jechać tak zebym sie prze swoim porodem miala z nia wszystko poukladane żebyśmy mogli święta jak wszyscy sp[okojnie w domku spędzić

reklama
Hej. od dziś postaram się byc na bieżąco :zawstydzona/y:
a tak wogóle właśnie zwróciłam śniadanie :wściekła/y: nie jem już sera białego bo niedobrze
mi na samą myśl :/

Do góry