reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny! Dziękuję pięknie wszystkim za życzonka :tak: Zjedliśmy z meniem obiad na mieście, potem wypad z małą oczywiście do parku, potem goście,a potem - tak nie typowo: robiłam dżem z truskawek z całych 4kg (były po 6 zeta) i padałam na nos, bo mi się zeszło do 12:30 w nocy :dry: W związku z tym dzień z mężusiem zakończony bez uniesień, ale za to poranek...mrmmmmm ;-) Jeszcze tylko kupię ładnych z 1kg i zamrożę :tak: Dziś pięknie i szykuje nam się miłe grillowanko u znajomych wśród biegających koników. Relaksik pełen, ależ jestem rozleniwiona dzisiaj :rofl2:
Witam nowe mamusie, coraz nas więcej :-)
Miłego reszty dzionka i wieczoru kobietki :tak:

reklama
Witam niedzielnie.

U mnie dzisiaj dzien lenia...zrobilam obiadek...dzisiaj gołąbki w sosie pomidorowym. A teraz siedze i sie bycze.

Ania-789 a co jezeli ktos miał cykl 23 dni :-p bo ja tak miałam :blink:

Hej ja dzis przelotem w domu to i zajrzalam co u Was niestety nie poodpisuje bo musialabym kilka stron tu napisac:-D:-D:-D

U mnie remont szedl ladnie caly tydzien a teraz troche zastoju bo majster polecial na inna robote:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: tynki juz sa elektryka tez tylko jeszcze podloga i schody no ale bez tego wrocic do domku jeszcze nie moge:baffled: takze dalej bede u siostry goscic:sorry2: no i za mna okropny tydzien mdlosci, chyba jeden z najgorszych takze mnie niestety jeszcze nie opuscicly:-:)-:)-(

Trzymajcie sie i dbajcie o siebie:-) a za wszystkie wizytujace mocno trzymam kciuki;-)

Hej hej wszystkim,

ja wlasnie mojego N. wyprawialm. Pojechal w podroz sluzbowa i wroci dopiero w srode. Tak wiec jestem sama i w koncu bede mogla wieczorami ogladac w tv co mi sie bedzie chcialo a nie tylko mecze. Tylko w nocy w lozku bedzie mi troche smutno...

Wlasnie zajadam sie arbuzem i ogolnie sie obijam, w koncu niedziela od tego jest. Moze wieczorkiem jak nie bedzie upalu zajme sie wreszcie ogrodem i chwasty powyrywam.

Witam jak rano wybyliśmy tak ja z Laurą wróviłam jakieś 1,5h temu :-D

Mówie, ja licze tak od dnia ostatniej miesiączki do dnia w przeddzień ostatniej miesiączki :-D

Zresztą nawet ginekolog nie używa miesięcznych kalendarzy tylko tygodniowe :-)

Dobry wieczor dawno mnie nie było ale tyle sie dzieje operacje Nastki mam już w sobote a teraz walczymy z przeziębieniem bo ją złapało mam nadzieje że jej przejdzie bo inaczej operacje musimy przełożyć Noukie jeszcze troszke i wrócisz do siebie po takim remoncie super tylko to sprzatanie wspolczuje tych cholernych mdłości mogłyby już dać spokój:tak:My dziś załatwiliśmy catering na wesele i mamy z głowy jeszcze czekają mnie poszukiwania butów do sukienki i małą na zakupy zabrać wszystkim które wizytowały gratuluje a tym co będą życzę powodzenia:-) Kebeska na takie stwaianie sie brzuszka spróbuj magnez z witaminą B6 ja mam od lekarza i pije codziennie i pomaga

Ostatnia edycja:
wiolka, pamiętam jak ja szukałam butów do ślubu... zawsze mam problem z ładnymi butami, bo mam małą stopę i co bez paska to mi spada :/ Muszę mieć zawsze jakiś punkt zaczepienia bo inaczej staję się Kopciuszkiem :D A jaką masz kieckę?:>
Ostatecznie kupiłam takie sandałkowe, z bardzo wygodnym szerszym obcasem i wcale nie białe ;) Za to teraz mogę je nosić i do kiecek i do jeansów ;) Dałam za nie całe 55 zł :rolleyes:

Też łykam MgB6 i nie mam żadnego stawiania się brzucha, ale nie wiem, czy dzięki magnezowi czy taka ma natura ;)

Fifonka, ja mam termin na 1.12, 1 czerwca lekarz "już coś widział, ale nie chciał zapeszyć", idziemy w piątek na badanie, może Dzidzia coś pokaże, liczę na to, bo chciałabym wiedzieć :)

reklama
Vivienne-sukienka góra taka niby prosta na ramiączkach dekolt taki do szpica z jakimiś cekinkami a po biustem zaczynają sie yfalbany tiulowe które robią z suknie taką dużą balową na kole buty szukam na malym obcasie zebym wytańczyła a szkoda mi dać za nowe 130zł minimum bo gdzie ja później w białych butach wyjde:baffled: a ja mam taki rozmiar 39,39 więc niby butów pod dostatkiem ale drogie a fakt że w ciąży jestem nie pozwala mi na takie buty jakie mi sie podobają bo obcas spory ja też zażywam ale dlatego że brzuch mi tak twardnial i bolał na początku strasznie,a jak twoje samopoczucie?uciekam spać dobranoc jeśli tu ktoś jeszcze jest:-)

Do góry