reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

To do takiej kreacji obstawiasz buty szykowne czy raczej proste dla kontrastu?
Ja miałam kieckę ecru, więc buty mogły być krem/beż i takie miałam. Mało ślubne ;) Z obcasem takim jak tu, kształt buta dosyć podobny też, z tym, że kupowane w boot square (ponoć badziewne, ale tanie i wytrzymały i ciągle nadają się do chodzenia ;) ) sandałki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN i były baaardzooo wygodne :)

Ja ostatnio naprawdę dobrze znoszę ciążę, nawet zaliczyłam dwa razy po dwie godziny jazdy autem i ani razu mnie nie mdliło! To się nie zdarzało nawet przed ciążą ;) Właściwie oprócz jednego popołudnia z bujanką nastrojów to wszystko jest teraz dobrze :) Brzucha już całkiem widać, ale można go jeszcze pomylić z przytyciem, choć powoli zaczyna się kształtować na ciążowy :)

Nie wiem, czemu jeszcze nie śpię, skoro rano muszę wstać, krew oddać do badania...

reklama
Witam się z rana :-)
Laura znów od 6 na nogach :-(
Ale tak myślałam, że tak będzie, bo jak z nią wracałam to zasnęła po drodze, próbowałam ją obudzić koło 20.00 ale się nie dało, więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu i raczej prześpi całą noc :-) I przespała ;-)
U mnie dziś troszke chłodniej i bez słońca, niby padać ma... ale zobaczymy :-)

Miłego dnia wszystkim :-)

hej.Wyprawiłam młode do przedszkola na 7 i poszłam dalej spać wstałam przed chwilą...ale jakoś dziś się dziwnie czuję...
wiolka zdrówka dla Nastki

Wiolka ja też jestem na etapie szukania sukni i butów - tzn suknie juz mam ide w środe dać zadatek ale o butach nawet nie chce mi się mysleć - nienawidze kupować butów.

Noukie my także szykujemy sie do remontu - zazdroszczę Ci że u Ciebie juz trwa, juz niedługo wrócisz do pięknego mieszkanka, pachnącego nowością. Ale fajnie. Własnie zaraz dzwonie do majstra żeby powiedział kiedy wchodzi z remontem. Będe się na ten czas musiała wyprowadzić do mamy a tam z netem kiepsko :((

Kobietki prosze o poradę - od dwóch dni nie moge siedzieć leżeć chodzić - tak mnie plecy bolą - nie tam gdzie zawsze czyli w krzyżu tylko wyżej - odcinek piersiowy. Będę jutro u lekarza to się spytam ale musze jakoś dzisiaj funkcjonować i nie wiem czy lepiej to przeleżec czy poćwiczyć cosik??? wykończe się aż ciężko mi się oddycha

gryzoń, może czymś nasmaruj? Amol, olejek kamforowy? Może to od przewiania/zmiennej pogody, ja tak mam często ale bliżej karku.

Jak ja się cieszę, że moja teściowa jest krawcową i specjalizuje się w sukniach ślubnych :D no i że udało mi się z tymi butami, nie do końca to było to, co chciałam, ale lepsze niż szpile z czubem w moim wypadku ;)

Byłam dziś na pobraniu krwi, ale ładnie mi się pani wkuła, szybko i bezboleśnie, siniaka chyba tym razem nie będzie :)

reklama
Dzień dobry ja już objechałam do rodziców wrócilam oczywiście moja córa cały czas za mną dzwoniła jak tylko z domu wyszłam mam zrobione zakupy zjadlam dopiero śniadanie a spać mi sie chce okropnie:baffled: Nathani dziwnie to znaczy źle? Dziękuje przyda sie nam zdrówko:tak: Vivienne buty chce takie proste i tak ich praktycznie spod sukni widać nie będzie ale takie zwykłe bo sukienka jest z tych co robi wrażenie a nie chce przesadzić i fajne te butki masz ważne że wygodne:-) Gryzoń ja mam suknie zadatek wpłacony wypożyczam bo nie chce kupować co ja z nia później zrobie i gdzie taką suknie trzymać wole wypożyczyć i oddać to jesteśmy w tym samym punkcie ja za butami pojade może w którąś sobote napewno nie w tą bo w tą mamy operacje malej zostawie ją z mężem i pojade mam nadzieje że coś kupie ja lubie kupować buty ale zwykłe a nie do sukni ślubnej,duże wesele robicie? ;-)

Do góry