reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry niedzielnie;-) u nas piękna pogoda. Po zborze do teściów na obiad i potem na lody. Odezwę się do Was wieczorkiem! buziaki

reklama
Witam w piękny niedzielny poranek :-)
Zaraz robię torcik na zimno, potem do kościoła i jak siostra przyjedzie to zabieramy siostrzeńca na basen :-D
Miłego dnia mamusie

Hejka :-) U nas znowu słonecznie i zapowiada się ładny dzionek :-) Maluszek wczoraj i przed wczoraj dokazywał może się już rozbryka na dobre :-D Miki śpi a ja muszę iść łepetynkę wysuszyć a nie mam weny :-D
Aniu nie przesłałam słoneczka bo wróciłam do domku wieczorem i dopiero wtedy zauważyłam twój wpis :-p Mi młody codziennie o 6 wstaje (no chyba, że ma dzień dobroci dla mamy to o 7) więc wiem jaki długi dzień ci się szykuje :tak:
Ankka miłego dzionka życzę :tak:
Witam nowe mamusie :tak:
Wizytującym gratuluję dobrych wieści ;-) A wszystkim brzuchatkom życzę spokojnej i miłej niedzieli :-)

Lolcia za to dziś mam pięknie :-)
Przed 7 z psem w krótkich spodenkach :-) A ja do zmarźluchów należe :-)
Czekam aż Mała spać pójdzie, albo nie trzeba ponadrabiać dzień ojca :-F
Poczekamy aż A. wstanie, wypijemy jakąś kawke i skoczymy na cmentarz :-)
Tylko Mała psoci nie mam już siły....

Witam się i ja ale u mnie za oknem szaro i wietrznie, ja chcę lato!!!!:wściekła/y:
Ciśnienie zmierzone i zaraz jakieś śniadanko trzeba skonsumować a tu o dziwo apetytu brak. Potem do kościoła i dalej bez weny. Może jakis film ciekawy?

Hej. :)
U nas wczoraj udany dzień
Odwieźliśmy siostrę na lotnisko, z przerażeniem pooglądałam
samoloty, później strefa kibica jednak mieli tylko dwa telebimy
a następne spacerek po pięknym Krakowie :-)
W ogóle wczoraj miałam taki apetyt że bym ciągle jadła
Mój nawet sobię odmówił oglądania meczu bo nie zdążyliśmy do domu
A dziś jedziemy do babci na grilla :)

Kurcze nie wiem jak odpowiadać jak ktoś się pyta który miesiąc:zawstydzona/y:
Gubie się w tym już

Fiolka na suwaczku pokazuje Tobie 4 miesiąc :-)
Ja licze tak: 21 marca miałam ostatnią miesiączkę :-) Więc 21. marzec-20. kwiecień 1. miesiąc
21. Kwiecień-20. maj -drugi
21.maj-20. czerwiec -trzeci
20. czerwiec- 21. lipiec -czwarty :-)
Bo w ciąży też inaczej się miesiące liczy :-) Miesiąc ciążowy ma 28 dni:-) Jak cykl:;-)

Która to twierdziła, że na ipli już nie można oglądać? Bo nie jest darmowa?
Ja własnie oglądam :-D

To byłam JA! Twierdziłam tak, bo wersja na linuxa miała jakiś zastój. Ale wróciła! Tylko teraz nie mam kiedy oglądać :p

Tak, w piątek mam wizytę, i strasznie chciałabym zobaczyć kogo noszę w środeczku, ale nie wiem, czy Maluch już nam pokaże swoje skarby ;)

Fiolka, też się w tym gubię ;) zawsze odpowiadam tygodniami, jak chcą to niech sobie sami liczą :-D

reklama
Do góry