reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

kiss ależ Twoja dzidzia juz duża no i moje gratulacje:-)
Katarina witam cieplutko!!!

Plecy znowu strasznie mnie bolą i ledwo się poruszam...:-(

reklama
Witam, w koncu bylam na usg! juz jestem pewna ze wszystko gra. dzidzia rosnie, z usg wyszlo 13 tyg i termin na 29.12.

Ciesze sie ogromnie, mi juz mdlosci przeszly ale czesciej mam niestrawnosc...musze chyba zmienic diete.

Joanna, kadeska, cinamona ... jaki ten świat mały prawda :tak:
Ja mieszkałam 20 lat w Szczecinie...od 8 mieszkam w Dobrej.

Sorki dziewczyny ale dzisiaj totalnie nie chce mi sie nadrabiac stronek.

Napisze tylko tyle ze dzisiaj niezle sie narobiłam ... wysprzatałam chatę na błysk, poprałam i poprasowałam bo pranie na podwórku szybko schnie. Teraz to kręgosłup wchodzi mi w d.u.p.e...zaraz wezme tez nospe na wszelki wypadek bo troche sie dzisiaj nadzwigałam.

Witam wieczornie :-)
Po pracy w drzwiach spotkałam gości:-D Więc nie było jak do Was zajrzeć:-)
Betiks gratuluje i życze kolejnych 12 lat i więcej!!!
Kiss super, że z dzidzią ok :-) POŁÓWKOWE !!! Ja nawet nie będę w tym samym tygodniu co ty teraz :-D
Witam nową mame:-)
Ide się położyć i chyba spać:-)
Do jutra i buziam w bebzolki :-)

Basia_one mnie na niestrawnosc pomaga szklanka wody z wycisnietym sokiem z polowki cytryny codzinnie rano, zanim zacznie wszystko inne. Pozniej w ciagu dnia tez sobie popijam. Meczylam sie z niestrawnoscia bardzo i to przynioslo mi duza ulge. Poecam! :-)
teraz dla odmiany walcze z alergia na pylki...

Cały dzień prawie u teściowej spędziłam, imieniny miała, obżarłam się ciasta i teraz żałuję....
Lilith
- świat jest nawet bardzo mały...
kiss, Basia- gratuluje zdrowych maluszków
betiks- wszystkiego najlepszego i wielu udanych rocznic razem

Katarina- witam!

Witam wieczorem :)
Udało nam się odwiedzić kumpelę, ale żeby do niej dotrzeć to aż 2 godziny autkiem! O dziwo, podróż znieśliśmy super, bez rzyganka i bólów głowy, wow! Zostaliśmy uraczeni domowymi wyrobami z grilla i ciastem (pewnie w nocy będę cierpieć na żołądek :-D). Akurat jej mama jest położną więc miałam porodowe rozmowy ;) Najważniejsze dla mnie to to, że stwierdziła "na oko", że brzuch mam akurat na swój czas :)
Jak ja nie mogę doczekać się piątku... :rolleyes:

reklama
Witam się w niedzielny poranek :-)
Jak chciałam sobie pospać to Niunia wstała już o 6.... jak nigdy....
Ale już jesteśmy po spacerku z piesem :-)
Ide zaraz jakieś pranie puścić ;-)

Vivienne a w piątek wizyta? :-D

Do góry