reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

motylek ,ja tez czuje sie dobrze..az za dobrze..co mnie oczywiscie z jednej strony cieszy a z drugiej martwi :-(
&&&&&&&& za scan ,bedzie dobrze ;-)
ja do spotkania z polozna musze jeszcze czekac 3tyg. :-(,ale juz lepsze to niz ten 12tc ;-)

reklama
ja na prawde nie wiem co mysleć.. @ nadal nie ma i ocb ;/

madlen: to chyba dobrze, przynajmniej nie czujesz sie źle :)

krolewna wiesz jak to jest..jak sa objawy to narzekamy,a jak ich nie ma ,to..tez narzekamy :-D
a kiedy ty masz termin @ ?,zawsze masz regularna ,czy czasami byly jakies poslizgi ??

No wlasnie z tymi objawami tak jest, jak ostatnio mnie nie bolaal brzuch to sie martwilam, a jak zaczal bolec to sie martwilam czy nie za bardzo, nigdy nie dogodzi nam:no:

mnie tylko bardzo cycki swedza..,ale tak,ze moglabym sie szczotka druciana drapac !!! i chyba sa troszke wieksze..,brzuch dalej cmi jak na @ ale to wszystko..to moja 3ciaza i jest inna niz 2poprzednie..i oczywiscie ja sie martwie..,ale maz mnie pociesza ,ze jeszcze przyjdzie dzien i bede kibelek tulila :-D
te poczatki ciazy sa straszne...jak dla mnie to jeden wielki stres !!!!!!!
Motylek a powiedz mi,czy tutaj usg robi lekarz,czy moze polozna ?

madlen: ja mialam iec w poniedziałek @, powiem CI tak, przed ciążą miałam bardzo nieregularne (miałam skierowanie do endokrynologa) ale zaszłam w ciąże i sie skonczyło, po porodzie wszystko było ok, regularnie, potem brałam tabletki to tez regularnie, a teraz od grudnia nie biore tabletek i miałam przez te miesiące 28 dniowy cykl, wiec wypadało na poniedziałek a tu nadal nie ma, raczej nie czuje sie jak na okres, troche brzuch boli ale nie tak jak zawsze ;/

hah dziewczyny nie martwcie sie na pewno neidługo ciąża zacznie pokazywac swoje objawy i to dopiero sie porobi :D:D haha ;)

mnie tylko bardzo cycki swedza..,ale tak,ze moglabym sie szczotka druciana drapac !!! i chyba sa troszke wieksze..,brzuch dalej cmi jak na @ ale to wszystko..to moja 3ciaza i jest inna niz 2poprzednie..i oczywiscie ja sie martwie..,ale maz mnie pociesza ,ze jeszcze przyjdzie dzien i bede kibelek tulila :-D
te poczatki ciazy sa straszne...jak dla mnie to jeden wielki stres !!!!!!!
Motylek a powiedz mi,czy tutaj usg robi lekarz,czy moze polozna ?

Mi na Early Pregnancy unit robila babeczka od usg ona napewno nie byla lekarzem, tylko specjalizowala sie w usg

Motylek dzieki ;-)
krolewna &&&&& za II kreskeczki,kurcze szkoda,ze nie mozesz bety zrobic
uciekam troche mieszkanko ogarnac,a kompa daje dzieciom..,wpadne pozniej :tak:

Kriss wiem co czujesz, moja trzecia ciąża tez nie była do końca planowana i bardzo rozpaczałam na początku. Ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej córci a jak widzisz nawet czwarte planuje;-)

ja miałam dzisiaj testować ale czaję się jeszcze...

no i jednak zatestowałam i jedna krecha :(
no ale spokojnie, nie jestem jakoś strasznie zrozpaczona, zamarzył nam się czwarty dzidziuś ale bez jakieś specjalnej presji jak nie teraz to następnym razem:tak:

trzymam kciuki za was dziewczyny obyście miały spokojną ciążę i zdrowe maluszki w grudniu :) a tym co jeszcze nie testowały trzymam kciuki za 2 kreski!

będę tu zaglądać od czasu do czasu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam z rana ;d
potrójna_mam: a moze jeszcze bedzie pozytyw:D

ja nadal @ brak, coraz bardziej sie denerwuje tym wszystkim ;/ dzis 31 dc
do lekarza na 16 dopiero... ;((((( jak dostane @ to tez ide bo kurcze cos za długo czekam, ale mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie do mnie ;d
ale bede miec swieta.. w niepewnosci ;/
a juz nie chce testów robic, bo sie ciągle rozczarowuje ;/;/

Do góry