reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
tak tylko ze kupie test i zrobie i nie wiadomo czy wyjdzie wiarygodny, pisałam wam ze w 1 ciąży mi wyszedł pozytyw dopiero kilkanaście dni po terminia @, wiec teraz sie boje ze wyjdzie nedatywny ;/

kochane ja tylko wpadam przywitac sie z wami i juz uciekam :sorry2:
dopiero wrocialm od lekarza rodzinnego,zaraz zabieram sie za obiad,a pozniej mam wizyte u dentysty z dziecmi :tak:
jak mi sie uda,to wpadne wieczorem,ale nie wiem czy dopcham sie do kompa,bo albo siedza dzieci albo maz :angry:
poczytam pozniej,bo szkraby juz stoja mi nad glowa i jecza,milego dnia i oczywiscie &&&&&&&&& za testujace,aby byly II krechy na tescie !!!!!!!:tak:;-)

Hej,
by lam z rana z młodym u lekarza ( w sumie to już nie mam siły opowiadac o jej metodach) mamy nowy antybiotyk a jak nie to zastrzyki od piątku:no:

Jak wróciłam z młodym zaczęło mnie w krzyżu boleć poszłam do łazienki a tam wydzielina już bardzo jasno- brazowa :no:. Wzięłam luteine i czekam...
Wszystko przez te nerwy i brak odpoczynku :-( ale jak odpoczywac przy 2,5 letnim dziecku jak je nie wziąć na ręce kiedy płacze:wściekła/y:

Hej dziewczyny ;-) Ale dziś super pogoda!! Dawno tak ładnie nie było.

Ja mimo iż od 2 dni jestem jak hmmm....jak zombie ... to chyba pójde na basen, już próbuje wszystkiego na moją senność (sen mi nie pomaga, poszlam spac o 21 wstałam o 7 i musiałam jak nigdy na siłe oczy otwierać) mam nadzieje że relaksik mi pomoze bo w sumie wiem ze to jest objaw i ciązowy ale wiem że może to być i przesilenie wiosenne :-p Spie, spie , spie i budze sie zmęczona:wściekła/y:

królewna rób test ja trzymam kciuki za II kreseczki !!! :-)

Czesc wam wpadam sie przywitac i napisac ze 1.04 dostalam silnych boli i krwotoku juz nie musialam powtarzac testu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a tak sie cieszylam moze jak bym nie widzala pierwszego to bym nie wiedzala ze bylam w ciazy a to tylko zwykla @ mam juz dosc niewiem nawet co zrobic 2 dzieci normalnie urodzilam a to juz 3 poronienie zastanawiam sie ile ich bedzie a moze poprostu dac spokoj i nie walczyc o 3 dziecko :-( przeciez bedzie to ciagle juz nie mam nadzieji .Zycze wam udanego rozwiazania i czasami tu wpadne i trzymam dalej kciuki za dziewczyny ktore nie testowaly :tak:

Czesc wam wpadam sie przywitac i napisac ze 1.04 dostalam silnych boli i krwotoku juz nie musialam powtarzac testu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a tak sie cieszylam moze jak bym nie widzala pierwszego to bym nie wiedzala ze bylam w ciazy a to tylko zwykla @ mam juz dosc niewiem nawet co zrobic 2 dzieci normalnie urodzilam a to juz 3 poronienie zastanawiam sie ile ich bedzie a moze poprostu dac spokoj i nie walczyc o 3 dziecko :-( przeciez bedzie to ciagle juz nie mam nadzieji .Zycze wam udanego rozwiazania i czasami tu wpadne i trzymam dalej kciuki za dziewczyny ktore nie testowaly :tak:

Bardzo mi przykro, trzymaj sie a o dzidzie walcz.
Czy sprawdzalas sobie progesteron, bo moje wczesniejsze 4 poronienia byly dlatego ze mialam starsznie niski i cialko zolte nie mialo jak zywic pecherzyka, Teraz gdy tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy zaczelam lykac, tak mi lekarz w polsce powiedzial. Bo tutaj w uk nie uwazaja czegos takiego, a wiec pewnie bym miala juz za soba i 5 poronienie jakbym nie brala od poczatku. Nie trac nadzieji, bedzie ok, zapiszesz sie do nas jako styczniowa mamusia:-)

Bardzo mi przykro, trzymaj sie a o dzidzie walcz.
Czy sprawdzalas sobie progesteron, bo moje wczesniejsze 4 poronienia byly dlatego ze mialam starsznie niski i cialko zolte nie mialo jak zywic pecherzyka, Teraz gdy tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy zaczelam lykac, tak mi lekarz w polsce powiedzial. Bo tutaj w uk nie uwazaja czegos takiego, a wiec pewnie bym miala juz za soba i 5 poronienie jakbym nie brala od poczatku. Nie trac nadzieji, bedzie ok, zapiszesz sie do nas jako styczniowa mamusia:-)
W pierwszej ciazy straconej to byl 10tydz wierzylam ze to mogly byc wady rozwojowe 2 ciaza bralam od poczatku luteine tez nie pomogly ciaza zakonczona w 8 tygodnu , a teraz nawet u lekarza nie bylam.Lekarz kazal mi zrobic badania na krzepliwosc krwi i tarczyce ale myslicie ze to cos pomoze przeciez urodzilam 2 dzieci to bym miala problem juz wtedy sama niewiem .I nawet ostatnio sobie myslalam co to za sens starasz sie a wszystko szlag trafia :wściekła/y:.

reklama
W pierwszej ciazy straconej to byl 10tydz wierzylam ze to mogly byc wady rozwojowe 2 ciaza bralam od poczatku luteine tez nie pomogly ciaza zakonczona w 8 tygodnu , a teraz nawet u lekarza nie bylam.Lekarz kazal mi zrobic badania na krzepliwosc krwi i tarczyce ale myslicie ze to cos pomoze przeciez urodzilam 2 dzieci to bym miala problem juz wtedy sama niewiem .I nawet ostatnio sobie myslalam co to za sens starasz sie a wszystko szlag trafia :wściekła/y:.

Zrob sobie krzepliwosc tez, ja po 4 poronieniach w koncu mialam badania w uk, zrobili krzepliwosc, genetyczne i usg macicy, i wszystko bylo w porzadku tylko cholernego prog nie zbadali. Moze u ciebie cos z krzepliwoscia nie tak, wtedy dadza ci aspirin 75mg i po problemie. Napewno sie nie poddawaj zrob podstawowe badnia zalecane.

Do góry