reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Kinga28 nie poddawaj sie, zrob potrzebne badania, trzymam kciuki, sily i wytrwalosci
MamaPatryka89 zdrowka dla synusia
Madlen79 trzymam kciuki obys sie dopchala do kompa ;)

Jestem troche podlamana bo mojej Mai nawraca AZS i w Szkocji spadl snieg i zimno -1, ale ja odzwyczajona od polskiej zimy i dla mnie to masakra, no i pradu od rana nie mielismy wiec wrocilam od znajomej niedwano.

reklama
Kinga28 bardzo mi przykro... Trzymaj się i się nie poddawaj! Wymęcz lekarzy, niech Ci pomogą to zajdziesz w ciążę :tak:
A ja gorączkę mam :baffled: jeszcze 3 dni do terminu @, nie testowałam, zatestuję w Wielkanoc :-D będę miała może Wielkanocną niespodziankę :-)
Pozdrawiam kochane :*

na 5min.udalo mi sie usiasc do kompa,wow :-D
Kinga przykro mi :-(,tule mocno kochana..jesli masz sile,to walcz..a ja trzymam za ciebie kciuki..:tak:,moze zrob sobie badania hormonow??..cos musi byc powodem,niech cie lekarz przebada od A do Z ;-) ..buziaczki :**
MamaPatryka ja wiem,ze ciezko na odpoczynek przy malym i ruchliwym dziecku,ale odpocznij troszke i uwazaj na siebie kochana,&&&&& aby wsio bylo dobrze i zdrowka dla syna ;-)
Karotka &&&&&& za cytologie ,aby wsio bylo dobrze z wynikiem ;-),testowalas ??
krolewna i jak ?? daj znac :tak:
wiara u nas sniegu nie ma,ale tez jest zimno jak diabli,wrrrr... wspolczuje azs u corci..moja tez to ma..:tak:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna

kinga28 : baaaaaaaaardzo mi przykro :-( NIE TRAĆ NADZIEI !!! Wierzę, że za miesiąc razem będziemy się cieszyć dwoma kreseczkami i, że wszystko będzie OK!!! Wierzę w to i Ciebie proszę o to samo!!! WALCZ o dzidzię!!! Walcz i się nie poddawaj!!!

Kinga: trzymaj sie! na pewno czujesz sie strasznie... ale nie ma sie co poddawać !!

dziewczyny ja juz nie wiem, zrobiłam własnie kolejny test i wyszedł ujemny, a ja nadal nie mam okresu
nie chce kolejnego rozczarowania, bo objawy jak widać sobie przeczą ;/;(((((

nie wiem co mam robić,
w sumie to sie troche boje ze beedzie tak jak przy ciązy z Mała, ze test pokaże II dopiero za 2 tygodnie a ja będe chodzić w niepewności, albo po prostu zaraz bedzie @....
nie wiem co myslec, nie wiem...
kaski na betę nie mam i przed swietami nie wykombinuje, wiec pozostaje mi jedynie czekac ;/;/
jeszcze mogłabym sie dzis umówic do lekarza, ale to też dopiero pewnie na po świętach ;/

Widzicie jakie to niesprawiedliwe Kinga pragnie 3 dziecka a u mnie to była wpadka nie chciałam mieć 3 dziecka bo to strasznie komplikuje mi życie wiem ze głupio to zabrzmi ale cieszyłabym się z takiej sytuacji w jakiej jest Kinga. No ale staram się pogodzić z sytuacja w jakiej jestem i próbuje sie cieszyc ciążą.

kiss: niestety takie jest zycia, moja pierwsza ciąża tez była wpadką, a niektóre kobiety starają sie latami i nic, ale my nie mamy na to wpływu ;]

na pewno jakoś sobie wszystko poukładasz, wiadomo ze to zaskoczenie i co bedzie dalej, ale przecież dasz rade :) musisz :)

Kiss- napewno dasz rade i wiem to jest niesprawiedliwe, jak bylam w szpitalu tydzien temu, to obok za parawanem byla dziewczyna ok 17 lat, i plakala ze ona nie chce byc w ciazy , ze nie wie ktory to miesiac i czy da sie jeszcze z tym cos zrobic, ja sobie pomyslalam co ja bym dala aby byc na jej miejscu, nie liczyc dni plodnych, nie liczyc ile jest po owulacji i czekac z nadzieja na pozytywny test w koncu nie miec glupich plamien a w nastepstwie tego poronienia. Moze teraz ci sie wydaje ze to za duzo, ze nie dasz rady, ale dasz!!! Kiedy maluszek bedzie na swiecie wszystko sie ulozy;-);-)

Krolewnozmarcepana-
w sumie to nie wiem co o tym myslec ta niepewnosc zabija, bo nie wiesz na czym stoisz, ale skoro z poprzednim maluszkiem pokazalo ci 2 tyg pozniej to moze i teraz tak bedzie:tak:

krolewna pozostaje ci jedynie czekac..a my trzymamy kciuki za II kreski ;-),a swoja droga to pozno wychodza ci testy..:szok:
kiss zycie lubi zaskakiwac..:tak:,dasz rade ;-)
motylek a ty jak sie czujesz ??
ja od dzisiaj nie pije kawy..jakos bede musiala wytrzymac..zrobilam sobie dzisiaj rano i po 2lykach wylalam,bo myslalam ze mi czaszke rozwali..jak nie wiedzialam,ze mam wysokie,to bylo OK,a teraz..:no:

reklama
krolewna pozostaje ci jedynie czekac..a my trzymamy kciuki za II kreski ;-),a swoja droga to pozno wychodza ci testy..:szok:
kiss zycie lubi zaskakiwac..:tak:,dasz rade ;-)
motylek a ty jak sie czujesz ??
ja od dzisiaj nie pije kawy..jakos bede musiala wytrzymac..zrobilam sobie dzisiaj rano i po 2lykach wylalam,bo myslalam ze mi czaszke rozwali..jak nie wiedzialam,ze mam wysokie,to bylo OK,a teraz..:no:

W sumie jak na razie ok az za ok, ja chyba wolalabym miec te wszystkie dolegliwosci ciazowe, bo slyszalam ze jak sie je ma to ciaza rozwija sie dobrze, choc zaczynaja mnie cycuszki bolec przy dotykaniu tak niemrawo ale zawsze to cos, ja je dotykam tyle razy dziennie ze jeszcze nigdy tak nie byly wydotykane:-D.
Jutro scan a wiec troszke sie denerwuje i we wtorek polozna juz.

Ja z kawusia tez dalam sobie spokoj od dzisiaj, jakos nie mialam ochoty a zawsze rano jak przyjezdzlam do pracy to robilam a dzisiaj herbatka dla odmiany:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry