reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam nową mamę :-)
Dziewczyny słodkie macie te dzieciaczki :tak:
Kiedyś Majja (ta która się już nie odzywa, chyba po tym jak została zjechana o te lamenty o swoje XS) dawała linka na allegro od tego użytkownika: 9fashion!!!Spodnie Carlo biały M II gatunek 29 zł (2437458699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zamówiłam i powiem, że nie widać że to drugi gatunek, żadnych dziurek ani nitek, super materiały. Zamówiłam te spodnie, bluzeczkę do tego elegancką i sukienkę.
Dzisiaj mam kiepski dzień... Pretensje w pracy, właściwie nie wiadomo o co, a potem facet chyba chciał sobie za darmo auto wyklepać, bo mi wyjechał przed samą maską. Refleks mnie uratował, wyminęłam go, ale nie dało mu to spokoju więc usiłował mnie wyprzedzić. Kilometr jechał koło mnie, coś mu te autko słabo szło. W końcu przed zakrętem zdjęłam nogę z gazu, bo debil mnie zepchnie jak pojedzie coś z przeciwka i co? No to mnie wyprzedził i... po hamulcach! Normalnie chciał żeby mu w tył wjechać. Na jego pecha mam dobre hamulce w swoim autku, więc nie wyklepie sobie autka moim kosztem, pustak jeden. Wrrrrr

reklama
Ania to miałaś przeżycie....dobrze że nic się nie stało
Dziewczyny macie jakieś namiary na ćwiczenia w ciąży?
misia juz po jestem zadowolona choć wyszło ciemniej niż chciałam

czesc dziewczyny:) jak sie miewcie??ja dzis byłam u Mojej Pani Doktor i słyszałam serduszko mojego maleństwa. popłakałam sie ze wzruszenia ciesze sie z całego serca ze bije:)

ankka to sie miałas z tym facetem, najważniejsze, że Ty cała. Często zdarzaja się tacy frajerzy, którzy sie podstawiaja aby sobie za darmo remoncik zrobić.
justyp moje gratulację:-)

Dobry wieczór
pozwólcie że i ja w końcu dołączę do grudniówek nie miałam wcześniej odwagi ale teraz już wierzę że będzie dobrze :)
Madlen79 witaj ;)

Witam wszystkie grudniowe mamusie :-)

Witam nową Mame:-)
Justys to super, że wszystko w porządku :-)
Lolcia spałam, spałam :-) Razem z Małą do 20 spałyśmy :-D

A. meczyk ogląda :-D A Laura do mnie: "mamo grają na piłce?" :-D

U mnie dziś ani ciepło, ani duszno... a suszy mnie niemiłosiernie ....:baffled:. To ja wole jak duszno, bo tak nie suszy....

reklama
aniu02- ale mialas przygode, szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo, najwazniejsze ze jestescie cali albi cale :happy:

Do góry