reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dobry wieczór! A za chwilę to i dzień dobry ;)

Właśnie zaczynam weekend i strasznie się z tego powodu cieszę! Jedyne co jeszcze muszę wymęczyć to sprawozdanie z realizacji programu wychowawczego, i jeszcze tylko 3 dyżury, 2 rady i wakacje!!!

Na zgagę też pomogły mi migdały, pomaga też rennie, ale to takie obrzydliwe, że hej :baffled:

Dobrej nocy i do jutra :)

reklama
ankka02 czytam was raz na parę dni, mam przeprowadzkę w tej chwili i zaglądam tylko w środku nocy :))
Moje xs to raczej już m i dalej jestem załamana , ale muszę przeżyć ;):baffled:
Odnośnie tych spodni , to sama je zamawiałam białe rozmiar s i są idealne, pisze II gatunek ale nie ma na nic widocznego, zamówiłam też rozmiar większe, jednak one rozmiarowo podbiegają pod L ... no chyba, że przez to, że drugi gatunek została wszyta źle metka :crazy: krawcowa już się nimi odpowiednio zajmie ...
acha gdyby któraś z was je zamawiała to białe mają cieńszy materiał od granatowych ...

9fashion!!!Spodnie Carlo biały S II gatunek 29 zł (2437458738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie Carlo White - 9fashion sklep firmowy - odzież ciążowa, moda ciążowa

Pozdrawiam was wszystkie, ale kiedy będę czas do pisania to nie wiem, bo padam z nóg :szok: i tak każdy dzień ...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzuchatkom
Właśnie wczoraj miałam zupełnie inne doświadczenie z ciężarówką. W szpitalu gdzie pobierali mi krew było 5 krzesełek i siedzieli na nich sami starsi ludzie. Przyszła kobieta z widocznym brzuszkiem, dwie starowinki jak na zawołanie ustąpiły miejsca. Ta kobieta śmieje się że właśnie urodziła i już nie jest w ciąży, jedna z kobiet na to "to tym bardziej proszę usiąść".
Z tego samego szpitala... babcia starowinka siedziała na korytarzu w szpitalnym łóżku i czekała na lekarza. W pewnym momencie zaczęła nieudolnie wkładać swoje klapki i wstawać z tego łóżka (jak sie okazało w nocy upadła i połamała sobie bark lub ramię). Młody (około 25 lat) ratownik medyczny podbiegł do niej i pomógł jej dojść do toalety. A mógł jak pozostali przejść obok.
Są jeszcze ludzie o dobrych sercach (ale tylko na Podlasiu?)

Wiitam z rana :-) Już po śniadanku i spacerze z piesem :-D
Niby nie jest za ciepło a mi duszno jakoś dziś...
Mała wczoraj pospała ze mną wieczorem i poszłyśmy spać dopiero koło 23:30, ale musze powiedzieć, że wyspana jestem :-)
Zobaczymy jak to będzie wieczorem czy popołudniu :-D

Miłego dnia życze i buziam w brzuszki:-)

Witam z rana
U nas ma padac deszcz, ale mi slonce w duszy bo Maz obudzil sie I spytal czy pojde z nim na kawe;)

Rudaiza wiec jeszcze sa normalni ludzie, az milo to bylo przeczytac

Hejka z samego rana, śniadanko w brzuszku a ja prawie gotowa do pracy:-) U nas strasznie wieje i bez słońca oczywiście.
Miłego dnia dla wszystkich!!!

Witajcie dziewczyny;-) u nas dziś pochmurno i przyjemny chłodek:-) smaruje się moim nowym olejkiem z rossmanna i powiem Wam dziewczyny że niezły jest mąż dziś rano stwierdził, że mam niesamowicie miękką skórę;-)
misia zrobiłaś włosy? pisalam Ci wczoraj żę ja już po :-D

Witam porannie.

Nathani i jak włosy (pewnie pisałaś wczoraj ale nie chce mi się nadrabiać bo znowu utone w tych stronach)

Tu tez pochmurnie, jakoś niemiło.
Ide dzisiaj zaraz na badanie krwi - ale kurcze rano siusiałam i zapomniałam do pojemniczka. Czekam az mi się znów zachce :)))

Miłego dnia brzuszkom!!!!!!!

Bym zapomniała - właśnie zauważyłam że mam dzisiaj okrągłe 16 tyg. Huraaa, jak fajnie. Już bym tak ze 20-ty chciała. I chciałabym juz mieć taki wielki brzuch. I wogóle chciałabym być teraz w ciąży przez 2 lata tak mi dobrze :)))

reklama
Joanna no miło mi sie zrobiło:-)ale rzeczywiście skóra lepsza. Smaruje się systematycznie 2 razy dziennie bo mi się ciałko posypało że hoho.
gryzoń włoski supcio ale myślałam, żę wyjdą jaśniej na palecie były mega jasne .ale jest dobrze;-)
powodzenia na badaniach co by się wkuli:-)bez problemowo
zapomninam o tych ćwiczeniach Kegla a Wy?
misia poczytaj W ciąży u fryzjera | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie

Ostatnia edycja:
Do góry