reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

no proszę ! :D to idziemy ramię w ramię hehe :D czekam teraz na wizytę, którą mam 3 lipca. mam nadzieję, że dowiem się już jaka płeć. ot, taki mały prezencik przed urodzinami :D

reklama
Witajcie kochane mamusie

Od kilku dni nie zagladalam bo gosci mialam ale wlasnie pojechali, jak dobrze. Lubie gosci ale jak wyjezdzaja czuje sie jakas taka wolna;-)
Mam sraszne zalegosci w czytaniu i nie wiem czy mi sie uda wszystko nadrobic.
Ale najpierw wskocze do basenu bo u nas strasznie goraco dzisiaj. Do tego bardzo bola mnie nogi, czuje je takie ciezkie. Boje sie zeby nie zrobily mi sie zylaki, bo mam w genach po mamie a niby w ciazy moga sie robic.

Brzuszek rosnie jak na drozdzach, zaczynam miec coraz mniej ciuchow, w ktore sie mieszcze. Myslalam ze do sierpnia nic sobie nie kupie ale jak dalej bedzie tak rosl to jednak zakupy nowej garderoby mnie nie omina. Lubie chodzic na ciuchowe zakupy ale jak sobie pomysle ze te ciuchy to tylko takie przejsciowe beda i do tego w wiekszym rozmiarze to od razu mi sie nie chce.

Witam nowe mamusie!

Dobra spadam do basenu bo sie roztapiam.

Milego popoludnia !

U nas słonka brak ale ta duchota mnie dobija :sorry2: Cały czas wentylatorek chodzi bo nie idzie wysiedzieć :sorry2: Młody już 3 raz śpi :-D Polata w ten ukrop i pada jak muszka :-D Ale za to wykorzystaliśmy z m chwilę na małe co nie co :-p
Madlen79 my dopiero (albo już) 4 rocznica :-D Mam nadzieję, że będzie ich jeszcze dużo ;-)
Ania i jak śpisz? :-p
Kala witaj :tak:
Cinamona basenik? uu zazdroszczę :-p
Ja tam kawkę popijam jak mam naprawdę słaby dzień. U ginka jak do tej pory przy dużej dawce adrenaliny miałam ciśnienie 100/60 więc nie wiem jakie mam normalnie bez stresa :-) A kawkę piję słabiutką rozpuszczalną z mlekiem :tak:
Macie jakieś sposoby na zgagę z wyłączeniem renni i innych??

Po obiadku jestem ale kawki jednak nie wypiłam, odwidziało mi się:szok:
Witam nowa mamę - rozgość się Kala:-)
cinamona jak ja Ci zazdroszczę tej pogody i basenu, u mnie pogoda do bani chociaż dzisiaj mamy pierwszy dzień lata.
lolcia ja na zgagę to zawsze banany jadłam i pomagało:tak:

My w październiku bedziemy obchodzić 3 rocznicę.

misia a nade mną zlitował się mąż i właśnie czekam na efekty farbowania. zdam relację:-)
po farbowaniu też wskakuje do baseniku :happy2:

Mi na zgage pomaga mleko...pomaga ... jak tylko poczuje ostre pieczenie odrazu leje szklane mleka i pije...w nocy przy łóżku tez zawsze mam mleko

kala witam wśród ciężarówek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Będziecie już święta spędzać z maluszkami, zanim ja urodzę Wasze będą już miały dobre ponad 3 tygodnie:-)

Do góry