reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A wczoraj wieczorem gdy czekalam az zasnie mowie kochanie zamknij oczka I Spij. Ona mi na to nie moge jestes taka piekna mamo ze nie moge oczy oderwac od Ciebie;)

Dzieci sa przesłodkie, ja wczoraj też usłyszałam coś miłego:
O: mamo czy ty dla mnie gotujesz moje ulubione obiady?
Ja: tak, oczywiście, dlatego jesz je ze smakiem.
O: ze smakiem i z miłością!!

Miło było... bardzo :)

Właśnie wróciłam z laboratorium, pobierali mi krew, kobieta nie mogła sie wbić w żyłę. Pyta czy ja sie denerwuję a widzę że ona już ledwo stoi :baffled: teraz mam wielkiego siniaka po tym kłuciu :szok: do tej pory jak mi pobierała wszystko było w porządku.

Hej Dziewczyny!!!
U mnie w nocy okropna burza była, rano też grzmiało... tak ogólnie nieciekawie jest... nie mogę wstać z łóżka:dry:

lolcia to wszystkiego najlepszego i dalszych owocnych lat;-)
ciągle jestem głodna!
dziś 13sty mi stuknął;-)

Ostatnia edycja:
Witam się południowo. Wstyd się przyznać, ale dopiero co wstałam :zawstydzona/y: i nadal chce mi się spać. Przed 3 w nocy rozpętała się u nas burza, waliło tak blisko,że aż się szyby w oknach trzęsły. Oczywiście niunia moja się obudziła i przyleciała do nas, więc zrobiło się ciaśniej w wyrku ;-) No i jak dla mnie pół nocy z głowy :baffled: Ze 2x i ja skoczyłam, tak pioruny rąbały, przez to i maluszek się obudził, tętno mi skoczyło. Może dlatego, że blisko jest wieża tp i ona pewnie ściąga. Teraz nie pada, ale nadal jest przeraźliwie duszno. Mam pootwierane wszystkie okna w domu, a nawet przeciągu nie ma :no:
Joanna rozczuliłam się tą twoją małą :tak:
bulkaasia uśmiałam się z tych kapci :-D
gryzoń mnie też już nie bolą, tak od 2 tyg. może, ale wcześniej to masakra, jak zdejmowałam biustonosz to był ból, jakby 2 kamienie zrzucił, a naprawdę mam nie duży biust.

dzień dobry:) ale miałyście rpzygody :D Uśmiałam się :p a dzieciaki są przesłodkie... Wczoraj odebrałam Julkę i jej tatę z lotniska, oczywiście mała chciała ze mną spać więc wzięłam ją do siebie i tak nadstawiała uszko do mojego brzunia i słuchała czy się Antoś rusza, dała mu nawet buziaka na dzień dobry ... kochana jest... tak sobie pomyślałam, że macie super ze starszakami :)

reklama
lolcia wczoraj było ok...ale dzisiaj głowa strasznie boli i kręci mnie w żołądku ... i brzuch dzisiaj lekko pobolewa. Ale wzielam no-spe i czekam az przejdzie, paracetamol na głowe tez wziełam.

Co do cisnienia ja dzisiaj miałam 97/57
W poprzedniej ciązy miałam 180/130 jak poszłam do szpitala

Do góry