reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cześć dziewczyny. Joanna słodka mała. A teraz słuchaj co moja Julcia wczoraj do mnie, leżymy w łózku ( Sara już zasnęła) i wstałam otworzyć okna, a Julka do mnie " mama ale masz śmieszną pupę tak wisi i w śmiech" no cóż....hehe rozbawiła.Fakt jędrności brak i celulajt się szerzy kupiłam w rosku olejek antycellulitisowy i smaruje Szczerość ponad wszystko.
u nas dziś też leje ale dobrze oczyściło się powietrze co dla takiego alergika jak ja jest b. dobre.
Mam dziś trochę roboty...

Witam z rana :-)
U mnie też leje:wściekła/y: Nawet pies za długo mi nie chciał na dworze być:-D Siknoł i do domu:-)
Ciekawe czy będzie tel, że wolne...

Dziewczyny czy któraś wie co się dzieje z Mamą od bliźniaków - marcikuk jeżeli nie pomyliłam nicku? :-)

I PROSIMY UKRYWAJĄCE SIĘ MAMY O WYJŚCIE Z KRZACZORKÓW :-) NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ:p

dziewczyny u mnie tez pada ,ale tutaj deszcz to cos normalnego
Ania ja nawet nicka nie kojarze :sorry2:,te dziewczyny,co pisza czesto to juz znam,ale reszta..:no:
a co do dzieci to sa slodkie i czasami maja takie teksty,ze mozna boki zrywac :-D
ide obudzic moja corcie do szkoly,bo synka jeszcze dzisiaj do szkoly nie puszczam,ma ostatni dzien wolnego..chociaz i tak jeszcze tylko tydzien szkoly i maja smyki wolne ;-)
tylko zeby pogoda dopisala,bo w taka jak jest teraz to nic innego tylko siedziec wdomu,grrrr

Dzień doberek :-) U nas znowu gorąco i duszno, któraś chce troszkę słońca?? :-D Zachciało mi się pierogów leniwych na śniadanko i teraz jestem przejedzona :zawstydzona/y: Ale leniwce uwielbiam :-) Miki właśnie padł a ja podczytuję co u was ;-)
Ania kiedyś się zastanawiałam co u naszych jedynych grudniowych bliźniaków i ją odszukałam :-D Chyba wszystko w porządku popisuję w wątku o in vitro i suwaczek posuwa się do przodu :tak: Zazdroszczę deszczu :-D
Madlen79 dzięki za życzenia :tak: Prezentu na razie brak ale może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy :-) Jak córa wstała bez oporów do szkoły? ;-) aaaa!! właśnie zauważyłam, że u ciebie już 17 pełnych tygodni! Pięknie i oby tak szybko do grudnia zleciało :tak:
Nathani dzieci potrafią być słodkie i okrutne :-D
Joanna słodka ta twoja córeczka :tak:
Lil i jak się czujesz? Przeszły bóle??
Mnie piersi też pobolewają i są ogromne :-D W dodatku od kilku dni każdego wieczora mam wstrętną zgagę :sorry2:

Hej Mamusie, tak jak u większości u mnie leje:wściekła/y:, aż sie nie chce z domu ruszyć ale do pracy trzeba.
lolcia dawaj tego słoneczka do mnie!!!!
Dzieciaczki są superowe, uwielbiam ich teksty takie bezpośrednie a jakże czasem celne i przezabawne.
Ania nie kojarzę mamy z bliźniakami, sorki.
Do usłyszonka po południu:-)

Bulkaasia sloneczko_full.jpg

Lolcia moja cora wstaje bez problemu,do szkoly zawsze tak chetnie wstawala :-D
ale jak jest weekend to lubi sobie pospac dluzej,za to syn jak ma wstac do szkoly to jest placz..czasami tylko usmiech na buzi,a jak ma wolne to wstaje razem z kurami
a ktora macie rocznice slubu ?,M.pewnie szykuje jakas niespodzianke na wieczor ;-)
Bulkasia a ty do pracy ? to milego dnia ..mimo deszczu ;-)

reklama
Do góry