reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam wieczorkowo
tylko was poczytałam, betiks i ciril jesteście świetne. Mi sie zdarzyło z koszykiem na zakupy wrócić do domu, potem wstyd było go odnieść :) Aha a mój meżuś wysłał synka do przedszkola w piżamie bo myślał że to dres :-D

ruda - iza - nieżle, mój znajomy zzapomniał raz córce majtek założyć i poszedł z nia do banku, dziewczynka się oczywiście tak nudziła że zaczęła zakładac sobie sukienkę na głowe i świecić pupką i nie tylko :))
haha ja raz ze śmieciami do sklepu poszłam po bułki :)) tez wstydzioch

vivienne - mnie cycochy już nie bolą, wogóle ciało mniej boli, przez 2,5 mc-a miałam jakąś przewrażliwiona skóre na brzuchu, nawet mąz nie mógł mnie po nim pogłaskać. A teraz jest lepiej. Chyba odczuwam powoli zalety 2-go trzymestru :))

też bym chciała poczuć ruchy ale chyba jeszcze na to poczekam.

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie, drugi dzień z rzędu mierzę ciśnienie (rano i wieczorem) bo 3/07 mam wizytę w u lekarza i położnej. Ostatnio miałam za wysokie i dlatego muszę sprawdzić czy nadal tak jest, ale jak na razie to w normie.
Fajne przeboje miałyście. Mi sie zdarzyło w kapciach wyjść do pracy ale w połowie drogi na parking się zorientowałam, że cos zimno mi w nogi:-)
Idę sie położyć bo oczy same mi się zamykają. Dobranoc wszystkim i kolorowych snów...

Dzień dobry, ja jak zwykle rano wiozę chłopaków do pracy i przedszkola a potem idę na pobranie krwi :baffled: nie lubię tego!

Witam się wieczornie, drugi dzień z rzędu mierzę ciśnienie (rano i wieczorem) bo 3/07 mam wizytę w u lekarza i położnej. Ostatnio miałam za wysokie i dlatego muszę sprawdzić czy nadal tak jest, ale jak na razie to w normie.
Ja tez mierze ciśnienie codziennie. U lekarza miałam 140/100 więc za wysokie jak na ciężarną. Teraz sprawdzam co dziennie ale jest w normie. Moja gin spytała czy to nie jest syndrom białego fartucha :-D do tej pory go nie miałam... ale nie wykluczam :happy:

Życzę miłego dnia wszystkim ciężarówkom

reklama
Witam z rana
U nas z
Przepieknej pogody wczoraj nic nie zostalo dzis leje okropnie odkad sie obudzilam I pewnie wczesniej bo mokro I w ogole.
Sprobuje nie dac sie pogodzie chociaz nawet moje dziecie z rana stwierdzilo jak ja nie lubie kiedy pada;)
A wczoraj wieczorem gdy czekalam az zasnie mowie kochanie zamknij oczka I Spij. Ona mi na to nie moge jestes taka piekna mamo ze nie moge oczy oderwac od Ciebie;) w sumie lezka mi sie zakrecila ach te hormony

Co do cisnienia to wspolczuje bo ja na ostatniej wizycie mialam 100/70
Milego dnia

Do góry