reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka, po pracy jestem padnieta a do tego dzisiaj jakoś mi niedobrze, ale zwalam to na pogodę bo bardzo zmienna.
Joanna dzięki za info o tunikach a na jakim dziale są?
Fiolka lepszego samopoczucia życzę:tak:
4madlen moje gratulację i jesli mężowi do wieczora sie nie przypomni to sama wyskocz z życzeniami. Faceci juz tacy są, że zapominają o datach.:-)
misia ja wybieram sie do mojej fryzjerki za 2 tyg ale ona używa tylko farb bez amoniaku.

kurde mi bez amoniaku nie chwyca, a czytałam że po 12 tygodniu można:-(
ania// ja mam alfaparf to one z amoniakiem nie?

joanna bardzo cię proszę napisz jakiej firmy masz farbę i jaki nr, bo ja już szaleję. Zawsze farbowałam farbą Evolution z Alfaparf, ale to jest dość mocna farba, mój nr to PP.013, a teraz się boję. Dziś oglądałam farby bez amoniaku firmy Vitalitys i kolory blond są beznadziejne.
Nathani też czytałam, ze niby można ale szczerze mówiąc boję się trochę.

Cześć! Wróciłam... Dziękuję wam wszystkim za kciuki i słowa otuchy, przydały się bardzo :tak: Testy zaliczone (2 dopuszcz. błędy, uff), tylko, że łapy tak mi się trzęsły i słabo z tych nerwów było, że na placyku już zawaliłam sprawę :zawstydzona/y: Przy wychodzeniu na prostą z łuku łapa mi się ześlizgneła z kierownicy i skręciłam nie w tą stronę co trzeba, no i wyjechałam za linię, co ozn. przerwanie egzaminu :-( Wiecie jak byłam zawiedziona, zła na siebie i załamana :wściekła/y: Tym bardziej, że trafiłam na przemiłego egzaminatora, a to nie zdarza się aż tak często. No cóż, spróbuję jeszcze za m-c, następny termin. Obym tylko zdążyła przed rozwiązaniem, bo potem to już na pewno nie zrobię, bo nie będę miała kiedy :baffled:
misia ja farbowałam farbą Syoss, super, nie pamiętam, czy jest z amoniakiem, czy bez, ale nie śmierdzi i ładnie się kolor trzyma :tak:
madlen gratuluję z okazji rocznicy :-) A że nasi panowie o tym zapominają, to niestety częsta reguła. Mój przyjął zaproszenie na grilla na sobotę (23.06). Nie wytrzymałam i zażartowałam sobie, że super zaplanował naszą tegoroczną rocznicę. A on, jak to, to już w tą sobotę jest 23? :szok: Niby pamięta jak go wyrwie się w środku nocy i powie kiedy wypada, Ale czas tak szybko mija, kto by tam liczył, czy to już, czy jeszcze :confused2: Tak więc nic nie robię, pakuję się do znajomych i zbieram gratulacje :-D

misia ja mam tez te evolution, już nie mogę patrzeć na rudawy odrost i wypłowialy kolor na reszcie
vieviene ty szczęściaro
betiks uda się następnym razem

musicie dziewczyny poczytac.. chyba po 14 tygodniu ciazy farbowanie włosów dziecku nie szkodzi z tego co wiem.. ale najlepiej przeczytac na ulotce czy jest amoniak.. jesli chodzi o blady to jedyne co moze sie stac ale to w bardzo
małych przypadkach moze wyjsc inny kolor włosów..

reklama
Do góry