reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
betiks głowa do góry, ja zdawałam 3 razy i sie udało a moja koleżanka podchodziła 14 razy i też się udało. Najlepsze w tym było to, że przyjeżdzała na egzamin własnym autem:tak:

betiks mało kto zdaje za pierwszym razem więc się nie martw, na takich egzaminach popełnia się tylko przypadkowe błędy przez stres. Więc trzymam kciuki za następny raz, żeby nie było, że do 3 razy sztuka :sorry2:

Joanna z góry dziękuję :-)
Nathani ja też mam odrost jak jasna cholera, nie farbowałam włosów od 10 marca to sobie możesz sama wyobrazić. Ja swoje włosy mam koloru ciemny blond jednak przy takim jasnym na jaki się farbuję od 10lat różnica jest ogromna i odrost rzuca się w oczy, jeszcze jak mam świeżo umyte włosy to nie jest tak najgorzej, ale ja sama czuję się w takich odrostach zaniedbana.
Betiks nic się nie martw nie poszło tym razem to pójdzie następnym, jestem tego pewna.

reklama
dziewczyny,zapomnialam napisac..kupilam sobie sode,bo az sie do mnie usmiechnela w sklepie..i mam zamiar siknac :-D
i mam pyt.czy mam wsypac do pojemniczka i na to siknac ,czy najpierw siknac a potem do moczu wsypac i ile tej sody ma byc ??
i jak odczytac wynik ??

Do góry