reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
dziewczyny,zapomnialam napisac..kupilam sobie sode,bo az sie do mnie usmiechnela w sklepie..i mam zamiar siknac :-D
i mam pyt.czy mam wsypac do pojemniczka i na to siknac ,czy najpierw siknac a potem do moczu wsypac i ile tej sody ma byc ??
i jak odczytac wynik ??

Wsyp do pojemnika łyżkę i na to nasikaj. Jak się będzie pienić to chłopak a jak nie to dziewuszka. Chyba dobrze podałam instrukcję:happy2:

Ale kusicie tym testem sodowym chyba też zrobię go :happy2: :-) Ciekawe czy się potwierdzi z USG :happy2: Wam dziewczyny ( które znacie płeć ) potwierdziło się:confused:

Ja dzisiaj jakaś wykończona jestem :-(Czuję się jakbym się napracowała jak nie wiem ...tak jakoś dziwnie dzisiaj :-(

Dzien uwazam za owocny:) rano zakupy po popoludnie koszenie trawy przed domem I w ogrodzie, zabawa z Maya teraz robie chinszczyzne. Lubie kiedy tak sie czuje. Coraz bardziej podoba mi sie moj brzuszek;)
Misia faktycznie ladny
Neska daj znac jak test;)

Liwus a co ci szkodzi nasikac..to tylko taka zabawa :-D
ide z soda do lazienki i zaraz wam napisze ,co wyszlo ;-):-D

edit:
nie pienilo sie chyba,ze za krotko czekalam..

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Od jakiegoś czasu sobie Was podczytuję, aż w końcu postanowiłam napisać, jako że sama jestem grudnióweczką :)
Już nie mogę się doczekać ;P
Jest to moje pierwsze dziecię :) Jeszcze nie znam płci... mieszkam w Anglii, a tutaj wszystko przebiega troszkę inaczej...
Mam zamiar wracać do Polski- ale to dopiero za kilka lat pewnie się uda.
Pozdrawiam :)

reklama
madlen- ale nie trzeba czekac, albo sie pieni od razu albo sie nie pieni, u mnie musialam uwazac zeby mi z pojemnika nie wylecialo hehe

Do góry