reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Iza a ty jesz mieso ?
bo ja tez gl.zywie sie owocami i nabialem,bo na inne rzeczy nie moge patrzec :no:

Nie jem, chyba że w jakimś pilawie odrobina kurczaka. Gin kazała jeść wołowinę lub inne czerwone mięso ale szans nie ma, nie przejdzie.

Betiks powodzenia na egzaminie, będę trzymać kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie burza:-D
I już powietrze sie lepsze robi:-)
Betiks powodzenia na egzaminie:-)
Ja na 9 ide :-D

Z tym kwasem foliowym jak mi gin przepisał witaminy to mówił, żeby już go nie brać, bo on w tych witaminach a za dużo nie można... To chyba też od lekarza i punktu widzenia zależy tak mi się wydaje :-) I samego DOINFORMOWANIA lekarza :-)
Ale to tak jak ze wszystkim :-)
Ide spać spokojnej nocki:-) I całuje Brzuszki:-)

Czasami z tymi lekarzami, witaminami i kwasami jest tak, że niektórzy uważają że wszystkie tabletki to niepotrzebna chemia i pewnie dlatego twierdzą że skoro już nie potrzeba to po co brać, a firmy farmaceutyczne twierdzą że nie szkodzi więc zalecają brać cały czas bo dla nich to kasa.

Ja się napiłam karotki i zjadłam tuńczyka jutro jednak fasolka szparagowa będzie
;-)
Jestem z siebie dzis dumna bo wytrzymałam na sklepach 2,5 h:-D

MAdlen a jaki to test? :o
a już wiem, ale drogo :p

Liwus ja chce połówkowe 4D + filmik;-)

Betiks powodzenia na egzaminie :tak:

Odnośnie mięsa dla mnie mogło by nie istnieć, już przed ciążą nazywałam się pół wegetarnianką ;-)
a teraz to już w ogóle.

Noukie jeszcze trochę i na pewno będzie lepiej :-)

Ania trzymam kciuki :)

Ja muszę kupić sobię tran:-)

Kapustka na gęsto gotowa i pachnie cały dom. Zjadłabym ją teraz ale chyba bym nie dała rady spać, bo zawsze mnie wydyma strasznie. Noukie wysłałam kurierem;-)
Joanna życze lepszego jutra:-)
betiks powodzenia na egzaminie, na pewno zdasz:tak:

Co do mięsa to ja bym mogła jeść non stop i tak samo mam z chlebem, jak kromki dziennie nie zjem to az mnie ssie dziwnie.
Ja juz uciekam do łóżeczka. Mąż obiecał mi masaż na moje plecki i nie tylko...;-):happy2:

dzień dobry:-)wstałam piję kawkę, upał się szykuje.
betiks trzymam
noukie farby są ale nie ma mi kto zafarbować:happy2: mnie wczoraj wieczorem zamuliłó ale zjadłam i przeszło, tego też Ci życze:-)
madlen śliczny avatar taka kicia

Hej,

Ja oczywiscie niewyspana:sorry2: spalismy na dole i jakos nie moglam spac, a dzis wybiore sie z malym na noc do siostry musze odpoczac troche od tego remontu;-)

Milego dnia wszystkim zycze:tak: spadam do pracy:sorry2:

Nie jem, chyba że w jakimś pilawie odrobina kurczaka. Gin kazała jeść wołowinę lub inne czerwone mięso ale szans nie ma, nie przejdzie.

To dlatego żebyś się anemii nie nabawiła , ale równie dobrze możesz jeść np. szpinak , truskawki , pestki dyni , banany etc.
Mnie też mięso nie wchodzi szczególnie takie obiadowe ewentualnie mogę zjeść kurczaka , natoamiast z wędlin to tylko kiełbasa żywiecka albo krakowska sucha no i pasztet :-) Mój jadłospis jest głownie oparty na rybach , pasztecie i owocach :happy2: Oby mi się zmieniło :-)

Witam się z rana, u mnie słonecznie i aby tak cały dzionek bo od tej szarości to jakiejś depresji mozna sie nabawić:-D
Jestem juz po śniadanku i ruszam pomału do pracy.
Miłego dnia Kobietki i usmiechy wysyłam każdej z osobna:-):-):-)

reklama
Do góry