reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
No to baprodukowalyscie dzisiaj nie nadazam. Bardzo zle sie czuje dzisiaj strasznie Slaba I bez zycia:(
Maz jest zly ze I mowi ze to przez to ze nie zjadlam nic do godziny 12, no ale potem juz. Jadlam. Wiecie jak to jest kiedy nie darady ruszyc Zadna czescia ciala. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej wtedy wam troche na postu
Poodpisuje.

Asiu lepszego samopoczucia zycze ;-) i jedz kochana..wiem ,ze czasami ciezko ale trzeba
u nas chyba znowu cisnienie skacze,bo mnie glowa boli :wściekła/y:

Uff, mała przerwa w testach.
Joanna współczuję. Każdy ma lepsze i gorsze dni. Menio zły, bo się pewnie martwi, a nie zawsze chopy potrafią to wyrazić w bardziej subtelny sposób ;-) Odpoczywaj i nic się nie martw :tak:
madlen egz. mam o 10:30, najpierw teoria - testy, potem jak zaliczę praktyczny. A że dojazd do Siedlec ok. godz. zajmuje, więc na spokojnie chyba ok 9 wyjedziemy z mężulkiem. Właśnie widziałam pogodę, mają być przelotne deszcze i burze, matko, gdzie się włącza wycieraczki?!:szok: Rety zaczynam panikowć :baffled:

madlen79- mieso a co to jest mieso :-D ja glownie tez sie zywie owocami- truskawki, czeresnie i ostatnio brzoskwinie. Nabial od niedawna dopiero zaczelam jesc bo tez nie moglam na niego patrzec. No a mieso hmm- musze sie nastroic zeby zjesc, w kazdym razie od poczatku mdlosci nie jem zadnych wedlin, kielbasy. Sporadycznie zjem kurczaka, albo o dzis np. malutkiego mielonego.
joanna- oj wiem jak to jest, ale jutro na pewno Ci sie polepszy.
betiks- powodzenia jutro &&&
rudaiza- widac taka juz nasza uroda, napierw musialysmy schudnac zeby zaczac tyc :-D

Ja w domku, ale tez sie dzis kiepsko czuje:-( tak mi jakos w piersi ciezko oddychac, do tego dlugo w pracy bylam jutro tez:sorry2: i zamiast cieszyc sie dzis z remontu to sie znowu zdolowalam mialo juz byc tylko ladniej i ladniej, a tu ten majster zadecydowal kilka murow rozebrac, bo za duze obciazenie moga stanowic i sa niepotrzebne:sorry2: no i znowu lupanie kilka dni:sorry2: niby to lepiej oczywiscie, ale jakos wolalabym zeby to sie juz skonczylo:-:)-:)-:)-(

Nathani gratuluje 12 rocznicy:tak: farby juz przyszly? Kiedy wlosy farbujesz??? Fajnie, ze mdlosci odpuszczaja u mnie dzis nie bardzo, meczyly caly dzien:sorry2:

Bulkaasia ja jeszcze biore kwas bo jest w vit, ktore biore, a teraz jeszcze omega3 dolaczyl gin;-) Podeslij troche tej kapustki;-)

Ruda-Iza ja bylam ze swoim ex 8 lat i sie nie udalo;-)a teraz ze swoim jestem juz 6, takze do 7 niedlugo:tak:

Madlen79 dzieki, postaram sie cos wrzucic na przepisy, jak bede miala wolna chwile, od sierpnia mam urlop:cool2: mam nadzieje, ze ten remont sie tez kiedys wreszcie skonczy to i bede miala wiecej czasu na posiedzenie z Wami:tak:Tez myslalam o tym tescie na plec:zawstydzona/y:no i jak po serku truskawkowym???

Lolcia odespalam nocke, ale taki ciezki dzien za mna, ze znowu padam:sorry2:

Betiks powodzenia na egzaminie jutro:tak:

Co do nadmiaru kwasu foliowego to nie wiem sama jak jest, w moich vit jest nawet w tych dawkach przy karmieniu takze chyba nie szkodzi;-) vit tez sie nie przedawkuje, bo nadmiar vit jest wydalany z moczem;-)

A co do zakupow to ja uwielbiam, wszystkie no moze oprocz spozywczych:-D:-D

Ostatnia edycja:
Noukie nie oddalam,ale popoludniu zaczelo mnie mdlic i tak trzyma do teraz..a nic takiego nie jadlam..
chyba jeszcze wstrzymam sie z tymi truskawkami :wściekła/y:
ja juz uciekam
do jutra ,spokojnej nocki :-)

reklama
Do góry