reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
no to jednak dobrze słyszałam:-) Fajnie bo małe pieniądze płacisz a ciuszki są dobre gatunkowo, nie to co u nas.
Zmykam pozałatwiać parę spraw. Miłego popołudnia

Hejka :-) Widzę, że ciepełko i u was zawitało :-) (może z wyjątkiem pięknej Brytanii :-p) Ale dla dziewczyn z wysp chętnie trochę oddam bo jak dla mnie za gorąco :-D Cieszę się, że będę rodzić w grudniu :-D U nas jeszcze przed obiadkiem i poza zupką pomidorową to nie wiem czy coś mi się będzie chciało pichcić :blink: Dziś raniutko przed 7 jeszcze pojechaliśmy z moim smykiem do miasta zarejestrować się do mojego gina na fundusz i tym razem się udało :-D Następna wizyta 12 lipca :tak: Kupiłam też arbuza i nawet się udało na słodkiego trafić i ciągle wcinam :-)
Madlen79 jak dziś synuś? Mam nadzieję, że już lepiej :tak: A zakupki jak troszkę się odwleką to będą bardziej cieszyć :-)
Misia ja mam jedne spodnie lniane. Nie są ciążowe, ale na gumce i jeszcze je noszę i są super. Jedyny minus, że strasznie się gniotą :sorry2: Gratuluję udanych zakupów ;-)
Nathani gratuluję serdecznie :tak: My za 3 dni będziemy 4 obchodzić i na razie brak pomysłu gdzie się wybrać lub co mężusiowi kupić :tak:
Noukie odespałaś już? :-)

Iza ja w pierwszej ciazy tez na poczatku i to bardzo dlugo chudlam,ale ja wymiotowalam i nie moglam nic jesc..tez sie martwilam,ale lekarz mnie uspokoil,ze z dizeckiem wszystko dobrze ;)
najlepiej bedzie jak porozmawiasz o tym z ginem :)
Lolcia dziekuje,ze pytasz z synkiem lepiej,tylko caly czas nie chce jesc..troche mnie to martwi..mam nadzieje,ze wkoncu zacznie )
a upaly troszke biore,bo u nas ich brak,ale dobrze ze chociaz nie pada :)
gratuluje ,ze udalo sie zarejestrowac do gina..
ja caly czas czekam na tel,czy zrobia wizyte szybciej czy dopiero na koniec lipca
Misia gatunkowo ubrania sa bardzo dobre i mysle,ze tanie ;)

Ostatnia edycja:
Ja byłam kiedyś w Niemczech u siostry męża w gościnie jakie tam przeceny, jakie promocje!!!! Domyślam się że u Was madlen podobnie. W pl ceny ciuszków dla dzieci to jest jakaś porażka przynajmniej na moją kieszeń.
ruda iza ty chudniesz a ja co wizyta kg na plus :-)

nathani wiem,jakie ceny ubran sa dla dzieci w pl.dla mnie to jakis kosmos :szok:
przez pewnien czas zylam tam z dwojka dzieci i ciezko bylo,aby cos ladnego im kupic..tutaj jak idziemy na zakupy to kilka pelnych siatek a pieniedzy az tak duzo nie ubedzie ;-),a co jest najlepsze,ze po praniu nic sie nie dzieje..
a jak twoje mdlosci ? mam nadzieje,ze juz lepiej ;-)
a ja dzisiaj zjadlam truskawkowy serek i o dziwo jeszcze nic sie nie dzieje :-D,jka nie bede wymiotowac,to kupuje sobie jutro duzooo truskawek i zjem wszystkie z cukrem i smietana :-D:-D

Lolcia dla mnie te temperatury też męczące :dry:
Ooo ja zapoluję dziś na arbuza może uda mi się taniej bo był w sklepie ale za 8 zł połowa
Mój mąż dziś robi na obiad sałatkę grecką, ziemniaczki i roladki schabowe :-D

Właśnie Nathani jak tam mdłości? :)
Ja nie wymiotuję na razie ale mdło jest z rana na chwilkę

Po południu się wybieram do naszej galerii i obym coś kupiła
poluję na spódnicę

Fiolka no ja płaciłam 1,95 za 1kg ale to i tak najtaniej jak znalazłam. Drogo jak na tą porę roku ale cóż :-D
A za zakupami w uk to ja tęsknię oj tęsknię :-D

ja juz sie zegnam,moze jeszcze pozniej wlece
milego popoludnia..
a arbuzy to ja teraz wcinam codziennie..zawsze kupuje dwa,jeden dla dzieci,drugi dla mnie :-D
juz mialam okres,ze nie moglam na nie patrzec,ale przeszlo..i teraz to sa moje ulubione owoce..i jeszcze nektarynki..poza tym nic mi nie smakuje :no:
Lolcia zawsze mozesz poleciec do siostry i razem z nia pobuszowac po sklepach ;-)
ja zakupy niezbyt lubie..jakos meczy mnie to chodzenie po sklepach..jakas nietypowa ze mnie kobieta,bo ide tylko wtedy kiedy musze :-D

reklama
Do góry