reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

nathani gratulacje, mam nadzieję że te 12 lat było szczęśliwe i życzę kolejnych takich albo jeszcze lepszych:)
Ruda -iza nie chce Cie zbijać z przekonań ale moj brat rozwiódł sie po 13 laach małżeństwa a moja siostra właśnie się rozwiodła a w lipcu minęło by im 16 lat. Ale życze wszystkim Wam i sobie, żeby nasze związki tak nie skończyły:)

reklama
4madlen też znam parę która rozwiodła się po 11 latach a uchodziła za idealną. Ale ja nie tracę nadziei, tak mało nam brakuje do 7 lat :-D:-D:-D

Zapomniałam wcześniej napisać... w sobotę byłam na pikniku, siedziałam na kocu pod drzewem w cieniu, sparzyłam sobie raniona i plecy :-( nie wiem co sie dzieje ale odkąd jestem w ciąży słońce potrafi mnie opalić na 10 minut. Tak było w maju kiedy przez dosłownie 15 minut grałam z synkiem w piłkę powyskakiwały mi bąble. Jestem w szoku i staram się jak mogę nie wystawiać na słońce.

Ja staram się unikać słońca, mam jasną karnację , dużo przebarwień i zmian, dużo pieprzyków już wycięłam. Dlatego używam samoopalaczy żeby nie straszyć:-D a na buźkę planuje kupić wysoki filtr.
misia lniane spodnie super sprawa na lato.

Ostatnia edycja:
witam
Nathani gratuluje 12stej rocznicy slubu i zycze kolejnych lat w szczesciu i milosci ;-)
Bulkasia ja juz nie biore kwasu,teraz lykam witam.po 12tc kwas nie ma dzialania,tak mi powiedzieli w szpitalu ;-)
Betiks powodzenia i kciuki za egzamin ;-)
Aniu to dzisiaj maz wolne ,no fajnie :tak:
Misia ja czesto jak szukam dla siebie jakies ubrania to nic nie ma :-D,spodni zlnu nie mam..na razie smigam w dresach ;-)
Noukie tez lubie lososia,w ogole uwielbiam ryby,ale teraz cos nie moge ich jesc
a twoje obiady tak smacznie brzmia,ze prosze o wrzucanie przepisow ;-)
a co do stazu malzenskiego i rozwodow..wszystko zalezy od tego,czy jest milosc,zaufanie,partnerstwo ..czy tego nie ma..bo to od nas zalezy,czy dalej bedziemy malzenstwem czy bedzie rozwod :tak:
my zmoim mielismy w tym roku 10ta i kochamy sie clay czas tak samo a nawet mocniej i o zadnym rozwodzie nie ma mowy !!!fakt poczatki nasze latwe nie byly,ale wkoncu dotarlismy sie ;-)

Ostatnia edycja:
Chyba zainwestuję w te spodnie, w sumie nie są drogie. Nathani ja też w takie upały staram się nie prasować, jeśli nie musisz to zrób to innym razem.
Zgadzam się z Madlen jeśli chodzi o małżeństwo, wiadomo każde ma za sobą jakieś górki i pagórki, ale ważne, żeby starać się zawsze iść na kompromis i zabiegać o siebie nawzajem. Smutno mi jak się dowiaduję, że znajomi bliżsi lub dalsi rozwodzą się, czasami mam wrażenie, że po prostu odpuszczają i tyle.

Hej :)
Noukie u Ciebie to takie pyszności :tak:

Joanna spodnie super :)

Nathani gratulacje rocznicy :) my w lipcu 3 dopiero:-D

Asia kwas foliowy trzeba brać do 16 tyg
to słowa mojej endokrynolog a babka zna się na rzeczy;-)

Misia ja też miałam jechać do Katowic ale szczerze nie chce mi się trochę
i chyba podjadę do miasta nieco bliżej :-p

Spadam na śniadanie bo mąż zrobił :)

reklama
fiolka pierwsze slysze,zeby kwas foliowy brac do 16tc :szok:
to moja 3ciaza i w kazdej slyszalam,ze tylko do 12tc ,bo pozniej nie ma juz tego dzialania co na poczatku ,wiec jego dalsze lykanie jest zbedne
Misia jak spodnie sa fajne i niedrogie to sobie kup :-D

Do góry