reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

krolewna ,samira jest duzo kobiet,ktore widza II kreski dopiero kilka dni po terminie @..takze caly czas zaciskam &&&&& ;-)
4madlen moze faktycznie zaszkodzil tobie obiad na miescie ,zdrowka ;-)
u nas za oknem taka pogoda,ze az humoru brak..szaro,buro i ponuro..wrrr

reklama
Add Content

4madlen, wlasnie to zapomnienie Daje rezultaty;) u mnie juz drugi raz. A nakrecanie sie jednak cos w nas blokuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki, naskrobalyscie troche przez weekend, macie juz jakies typowe objawy ciazy bo ja w 5 tyg, jak na razie nic oprocz bolacych sutkow, zero mdlosci, czy bolacych piersi!!!

Ja tylko bolace piersi, I w glowie mi sie kreci ale to drugie moze byc spowodowane wiosna. Z kolei bawi mnie bo bardzo smakuje mi chleb pita z salatka ogorkiem i jogurtem, moj Maz stwierdzil ze nie da sie tego jesc, ja stwierdzam ze tak organizm upomina sie o zelazo

Ja tylko bolace piersi, I w glowie mi sie kreci ale to drugie moze byc spowodowane wiosna. Z kolei bawi mnie bo bardzo smakuje mi chleb pita z salatka ogorkiem i jogurtem, moj Maz stwierdzil ze nie da sie tego jesc, ja stwierdzam ze tak organizm upomina sie o zelazo

Heheh ale niezle polaczenie, ja wczoraj robilam gofry z truskawkami i bita smietanka, pychotka:-)

madlen79 - żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne wystarczy mi samoobserwacja, sluz sie zgadzal i klucie podbrzusza jak najbardziej i w sumie mysle ze cykl mi sie normuje znowu do 27 dni bo przypuszczam ze owu mialam 14 dnia cyklu bo objawy byly nasilone do maximum a 15 juz odpuscily, wiec teraz 14 dni do @ i wtedy cykl mi wroca do 27 dni :tak:

Dzisiaj ogólnie sie czuje beznadziejnie, chyba sie nie wyspałam :no: Albo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie :) Tak myśle czy jak mam ten termin @ na 11 kwietnia to czy jest sens zrobić pierwszy test w sobote??

Witajcie.
alwaysyours ja tez sie fatalnie dzis czuje... Obudziłam się z uczuciem,jakbym miała MASAKRYCZNEGO kaca, a nic nie piłam.|Głowa boli, niedobrze mi...dramat :sorry: Na papierosy patrzeć nie mogę.Miałam dziś testować,ale tak sobie myślę,że może poczekam do soboty,skoro w środę termin @?? No zobaczymy.Póki co,głodna jestem jak nie wiem.:no:

karotka :-) Ja mam dosłownie to samo, jak bym kaca lekkiego miała, głowa mnie troche boli jestem zmęczona i mi niedobrze, a tak samo nic nie piłam !
Wiem że jak jest człowiek niewyspany to też sie czuje jak by na kacu był więc może to właśnie od tego zmęczenia. Chociaż to troche śmieszna nie spałam mało, wczoraj godzine w ciągu dnia i od 23 do 8 rano dziś. Także tak normalnie.

@ masz niedostać w tą srode, czy przyszłą??;-)

reklama
madlen79 - żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne wystarczy mi samoobserwacja, sluz sie zgadzal i klucie podbrzusza jak najbardziej i w sumie mysle ze cykl mi sie normuje znowu do 27 dni bo przypuszczam ze owu mialam 14 dnia cyklu bo objawy byly nasilone do maximum a 15 juz odpuscily, wiec teraz 14 dni do @ i wtedy cykl mi wroca do 27 dni :tak:

Dzisiaj ogólnie sie czuje beznadziejnie, chyba sie nie wyspałam :no: Albo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie :) Tak myśle czy jak mam ten termin @ na 11 kwietnia to czy jest sens zrobić pierwszy test w sobote??

Mi wyszedl test 5 dni wczesniej, i to jeszcze po poludniu, to chyba zalezy od testow i od przyrostu hcg. ;-)

Do góry