reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Bo te najtansze najlepsze. Pierwszy testowalam jakis za £11 I ledwo widac bylo myslalam ze mam zwidy, a kupilam zwykly marki tesco I ledwo skonczylam siusiac I juz byl pozytywny, pierwszy robilam rano drugi pozno wieczorem

reklama
Bo te najtansze najlepsze. Pierwszy testowalam jakis za £11 I ledwo widac bylo myslalam ze mam zwidy, a kupilam zwykly marki tesco I ledwo skonczylam siusiac I juz byl pozytywny, pierwszy robilam rano drugi pozno wieczorem

Ja tez kiedys kupilam drogi powyzej £10 fuli, Clear Blue, elektroniczny drozyzna jak nic, a w sumie nie wart swojej ceny.

Nie mam bardzo jak zamówic testów z ebaya czy z allegro wiec czeka mnie raczej wydanie 15 zł w aptece lub drogerii. :-( Ale damy rade ;-)

Och kurcze jestem przerażona, ja tu sobie niby tak spokojnie pisze, ale tak na prawde sie stresuje co z tego wyjdzie. Wiem że myślicie że sobie pewnie w większości wmawiam objawy, ale ja serio czuje sie tak bardzo inaczej. I taka mnie myśl naszła, czy może w bliźniaczej ciąży objawy są wcześniej? Szukam juz wiem, przedziwnych usprawiedliwień a z drugiej strony aż tak sie nie znam i nie mam pojęcia czy ciąża bliźniacza ma coś z tym wspólnego ;-) Stresik mam, nie cały czas... ale czasem sie stresuje tym :-)

Ja wiem ze dla was moze to sie wyslac glupim pytaniem ale sporo cwiczylam a teraz zastanawiam sie czy nadal moge szczegolnie brzuszki, uprzedze komentarze bo nie chce robic tego ze wzgledu na Plaski brzuch tylko by byly nocna I tyle. Bo slyszalam ze w drugiej ciazy I tak brzuszek widac szybciej:))

Gratuluję nowym Grudniowym Mamom!

Ja powoli tracę nadzieję... Jeszcze 4 dni do terminu @, objawów brak, tylko ciągle śluz ze mnie leci... Duużo tego :zawstydzona/y: do tego ciągle bym tylko spała ;-)
Test czeka, a ja się boję, że będzie tylko jedna, brzydka kreseczka :baffled: chyba będzie trzeba postarać się w kwietniu o fasolkę... Chyba, że dam sobie spokój na jakiś czas. Mam tak, że co kilka miesięcy robię sobie jeden cykl szansy na dzidziusia :-D
Ale chyba jeszcze mam troszeczke nadziei... Ale to już bardzo niewiele...
A ktoś już widział swoją kropkę? :-)

Joanna_Z ja też tak słyszałam,że 2 ciąża to generalnie szybciej widać brzuch.W 1 ciąży po 8 miesiącu mnie "wzdęło",także ciekawe jakby to było teraz.
always na tą środę mam termin @,więc już sama nie wiem,czy dziś testować,czy się wstrzymać do czwartku.Widzę,że opinie są różne.:-)
Pogoda piękna,a mi się złe samopoczucie nadal utrzymuje,nawet do sklepu nie chce mi się ruszyć.Motylek takiego smaka mi zrobiłaś tymi goframi z truskawkami,że chyba przełamię chandrę i polezę po truskawki i bitą śmietanę.:-) Przy okazji wrzucę młodą na chwilę na huśtawki,o ile się da,bo ostatnio dopadł ją paraliżujący wręcz strach na widok "opala",czyli huśtawki.:no: Czemu - nie wiem.
Mam nadzieję,że jutro będę się już lepiej czuła.

Madlen79 - i jak to było na początku. Dzieciaki się dogadywały ? Starszy nie był zazdrosny?

Napisz troszkę, bo ja ciągle się zastanawiam jak to będzie...

krolewnazmarcepana: Kochana :) negatywny test to jeszcze nic pewnego :) ważne, że nie ma @ !!!!!!!! ja właśnie skończyłam okres :( ale mam nadzieję, że w tym cyklu się uda i być może na końcówkę grudnia jeszcze się załapię...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry