reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam,
ja też już po pracy i obiadku, dziś były młode ziemniaczki z koperkiem, kalafior i kotlet mielony :-) Ja jeśli chodzi o piłkę nożną nie jestem kibicem, mąż też nie, ale postanowiłam obejrzeć choćby mecze w których grają Polacy. Miłego wieczoru dziewczyny

reklama
poczytalam,ale zapomnialam :zawstydzona/y::-D,ale najwazniejsze ,ze wiem co u was ;-)
wymiotujacym wspolczuje i zycze,aby szybko te mdlosci przeszly ;-)
Asia czasami klotnie sa potrzebne,dla odswiezenia uczuc,a ty nie placz..zycze szybkiego pogodzenia :tak:
my zM.tez nie jestesmy wielkimi fanami pilki,ale pewnie jakis meczyc obejrzymy..moze niekoniecznie caly..:-D

vivienne chodzi Ci o te skarpety na lusterka??? Hahaha... Myslałam, że to ja jestem nienormalna bo jako jedna z nielicznych w miescie tego nie mam i w dodatku wcale nie chcę:))) bawi mnie ten "patriotyzm" na pokaz.. O np. Mój ojciec też sobie flage na samochod zalozyl bo wszyscy maja a jak sie pytam komu kibicuje to on: a kto gra? :)))
ręce opadają...

Wszystkim zaangażowanym w euro i tym mniej życzę miłego wieczoru:) ide rozpalac z M. Grilla- dziś grillowane bagietki, z masłem czosnkowym, żółtym serem i pieczarkami.. Mniam:D

Obiadowo tu:-) ja mialam dzis, kotleciki z piersi kurczaka, mlode ziemniaczki i mizerie;-) a zaraz standardowo jak codzien zrobie koktajl truskawkowy;-)

vivienne chodzi Ci o te skarpety na lusterka??? Hahaha... Myslałam, że to ja jestem nienormalna bo jako jedna z nielicznych w miescie tego nie mam i w dodatku wcale nie chcę:))) bawi mnie ten "patriotyzm" na pokaz.. O np. Mój ojciec też sobie flage na samochod zalozyl bo wszyscy maja a jak sie pytam komu kibicuje to on: a kto gra? :)))
ręce opadają...

Wszystkim zaangażowanym w euro i tym mniej życzę miłego wieczoru:) ide rozpalac z M. Grilla- dziś grillowane bagietki, z masłem czosnkowym, żółtym serem i pieczarkami.. Mniam:D

usmialam sie :-D,ale najwazniejsze ze jednoczy sie z narodem ;-)

smacznego grillowania
a ja chyba pojde na troszke spac..niech juz troche slonca wyjdzie ,bo ja ciagle spiaca jestem,a przez ten deszcz jeszcze bardziej

Witam się:-)
Dziś szybko praca minęła;-D Ale zliczyłyśmy z Laurą przyjmny spacerek:-)
JA dziś miałąm kapuśniak... NIE KWAŚNY:wściekła/y:. A wszyscy wbijaja mi do głowy, że kwaśny:rofl2:
Farby wybrane:-) Będzie jaśniejsza z ciemniejszą brzoskwinią:-D A futrynki będą zapomniałam.... :-D:szok:
o już wiem kremowe:-)
Miłego wieczorku życze:-)

4madlen, tak, to chyba skarpety na lusterka :p
Jedzie autko za autkiem - obowiązkowa flaga, te skarpety i pewnie gdyby nie "koko koko..." to przez otwarte okna sączyłby się tenże nieoficjalny hymn u każdego w innym czasie...

Wszystkim grillującym dziś smacznego życzę, zjem zupkę i udam się na drzemkę popołudniową, głowa trzaska, że hej i do tego to gardło, ech...

A mnie wlasnie moja polozna wkurzyla, zadzwonila po 3 tygodniach od pierwszego spotkani i mowi mi ze moje probki krwi nie zostaly odebrane i zbadane i teraz musze znowu brac wolne zeby isc do osrodka i beda mnie znowu kuc. I jak to sie nie wkurzac na angielska sluzbe zdrowia!!!! grrrrrr ale jestem zla.

sorrki ale musialam sie wyzalic

reklama
Do góry