reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ale żeście naskrobały od wczoraj uf...ale nie chce mi sie juz dzisiaj czytać...

My powiedzieliśmy najbliższym zaraz po pierwszej wizycie czyli 7tc ...teściowa nie wierzyła wiec pokazalismy jej pierwsze usg no to juz uwierzyła i bardzo sie ucieszyła.
Ja w poniedziałek ide na usg genetyczne...najpierw jadę sama a jak mąż sie wyrobi to dojedzie do nas...wezmę tez płytkę co by nagrać wszystko ... oczywiscie usg prywatnie bo na nfz maja kiepski sprzet ...płace za usg tylko 70 zł a podobno gościu bada nawet do 60min jeda pacjentke czyli bardzo dokladnie.

co d jutrzejszego meczu to jakas masakra...na moim podwórku mąz ustawił wielki ekran i wyswietlacz i bedzie jutro mnóstwo kumpli i bedzie bardzoooooo głośno...ciekawe czy ja usne ??? A jak polska wygra to juz na pewno noc nie przespana.
Oczywiście ja tez biore w tym udział ... musze przygotowac mieso na grila ...zrobic sałatki i sos czosnkowy ...wrr ...ale mi sie chce :no:

reklama
A co to wszystkie grudnióweczki śpią jeszcze? Pobudkanie mam z kim pisać

lilith
u nas tez dziś taka impra z grilem itp . nawet buzki będziemy malować:-) dzieci zaangażowane jak dorośli

Witam sie tak szybciutko z rana:-).
Najpierw mnie czeka trochhe latania, pozniej wybor farb:-D. A pozniej lece do pracy...
Milego dnia wszystkim, a pracujacym szybkiego powrotu do domku:-).
Caluje w brzuszki:-*:-)
Paaaa

Hejka :-) A ja się z wami nie solidaryzuję i mówię głośno i stanowczo NIE!! nie lubię piłki nożnej i żadne euro tego nie zmieni :-D
Anno gratuluję wizyty :tak:
Pracującym życzę miłego dzionka w pracy i szybkiego powrotu do domku :tak:
Kibicujących niezapomnianych wrażeń i wygranej Polski - jeżeli wam na tym zależy :-p
U nas oficjalnie wiedzą tylko rodzice i rodzeństwo. Reszta być może się domyśla bo brzuchol mam wielki. Kuzynka mi wczoraj znowu pojechała, że mi się strasznie przytyło ale ponownie jej powiedziałam, że mamusia mi dobrze gotuje :-D Jak ktoś zapyta to potwierdzę ale jakoś nie mam potrzeby informowania każdego z osobna o drugim dzidziusiu. A na nk i fb nie piszę nic bo mam wciąż w pamięci przykrą sytuację z kuzynką męża.
aaaa właśnie zauważyłam, że wkraczam w drugi trymestr :-)

Witam i pozdrawiam ;)
Nie nadrobię Was :p Ja dziś jak zwykle leniwie :-p na wieczór oczywiście znajomi wpadają
bo D. pozapraszał (on ma zakaz picia za ostatni incydent) :tak:
Poza tym wymiotowałam rano jak zwykle już i chyba tyle
Pozdrowienia

Dobry dzień :)
Mecz? Jaki mecz? :nerd: Generalnie to Euro wisi mi i powiewa, same problemy z tym. Nawet mój Mąż bojkotuje Euro :eek:
Ja mam dziś ciąg dalszy długiego weekendu, więc dopiero co wstałam. Obiadu dziś robić nie muszę, bo została mi z wczoraj przepyszna zupa serowa :happy:
Mam nadzieję, że na popołudnie uda się zgadać ze znajomymi, aby w planszówki pograć, ileż to można gadać o piłce ;)

Witajcie,

Mnie wczoraj glowa cmila az do konca dnia, ale jakos to przetrwalam. Dzisiaj narazie jest spoko i juz nie jest tak goraco.

Co do Amolu to u nas nie ma, ale moze przejde sie do apteki i zapytam czy maja cos podobnego. A jak nie to poprosze mame zeby mi przeslala i bede miala tak na przyszlosc w razie czego.

Moj N ma dzisiaj nerwowke w pracy i wole z nim nie gadac bo jeszcze wybuchnie, nie jest to latwe bo pracujemy razem i to jeszcze z domu.

Jesli chodzi o to cale euro to mi to obejetne bo pilka nozna wogole mnie nie interesuje, ale pewnie w niedziele zwala sie do nas znajomi na grila i na ogladanie meczu bo gra hiszpania a ja przeciez na hiszpanskiej ziemi mieszkam i moj N to hiszpan. Wkurza mnie to strasznie bo ostatnio nie mam ochoty na wizyty ale coz jakos to przetrwam.

reklama
Witam serdecznie!
Wczoraj bylam u ginekologa dzidzia ma sie dobrze fika koziolki :) Bóle w podbrzuszu nie mineły ale cale szczęście z szyjka wszystko ok.
nathani dzieki za wczorajsze wsparcie duża buzka! Kupiłam sobie wczoraj w polskim sklepie nospe na wszelki wypadek.
CO do szaleństwa z euro to raczej słaby ze mnie kibic wiec szykuje męzowi przekaski i wysylam go dziś na meczyk do kumpli :-)
a ja mam babski wieczór:-) i ciacho z truskawkami mniam. Oczywiscie życze wszystkim kibicujacym mamą wiele emocji!
Zdrowka kochane niech nasze kruszynki zdrowo rosną!

Do góry