reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joanna pogodzicie sie :)

Ja juz całe mięcho przyprawiła....troche roboty przy tym było ale dałam rade ...sosik zrobiony jeszcze musze zrobic sałatke ale to na końcu :)
teraz ide powiesic pranie :)

A ja pisze dopiero teraz bo mnie wczoraj wywalilo z BB i nie moglam sie wcale zalogowac:eek:

My wielkimi fanami pilki noznej nie jestesmy, ale mecze zawsze sledzimy szczegolnie mistrzostwa Europy;-)

Asia obyscie sie szybko pogodzili;-)

Ja juz po zakupach, obiadek juz zrobiony i zjedzony:zawstydzona/y: teraz lece z malym na cwiczenia:tak:

joanna przykro mi.. Ale pomysl sobiejak fajniejest sie pogodzic po awanturze:) trzymam kciuki zeby zgoda zapanowala miedzy Wami jak najszybciej... :)

Co za szał z tym euro! Nie da sie normalnie jezdzic po miescie, korki i Pełno kibiców! Jeszcze otworzyli w poblizu mojego domu strefę kibica... Przerąbane...:/

4madlen, jeśli Radom jest zawalony kibicami, to pomyśl, co się dzieje w miastach, gdzie są mecze ;) Poznań jest biało-czerwony i teraz nawet nie wiadomo, które flagi były na Boże Ciało a które na ełrosrełro ;p dla mnie szczytem są pokrowce na lusterka od samochodów :| Do centrum mam nadzieję, że w najbliższym czasie ruszać się nie muszę...

Znowu zmiana pogody wywołuje okropne samopoczucie, nie dość, że boli gardło to oczywiście głowa i ogólne rozbicie...

Witam się po pracy, znowu brzucho boli ale juz mam nospę:-)
madlen79 dzisiaj otrzymałam przesyłkę i jeszcze raz Ci bardzo ale to bardzo dziękuję!!! To się nazywa pomoc przyjacielska:tak:
Joanna życze szybkiego pogodzenia.

Dzisiaj na obiad mam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, mniam.

Placki ziemniaczane, mniam! Ja mam dziś na obiad zupę z wczoraj, też pyszna :) a jutro mąż robi pizzę. Za to teraz objadam się truskawkami i czereśniami :-D

reklama
Bulkasia to szybko doszla, wczoraj wyslalam 1klasa,ale nie sadzilam,ze dojdzie w 1dzien..ciesze sie ,ze dostalasi ze moglam pomoc ;-)
u nas caly czas pada ,wrrrr smyki mialy w szkole dzien sportu i przez ten deszcze zrobili im w szkole..a to juz nie ten klimat..,ale i tak bylo fajnie..a najfajnieszje bylo to,ze koniec szkoly o 12,nie bylo lekcji i piatkowego testu :-D
ide was poczytac i nadrobic zaleglosci ;-)

Do góry