reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
liwus ile psiak ma lat?
Ania ja mam zakaz od gastrologa i wiem jak się paskudnie po mięcie czuje.
Majja - lokaty wygrał;-)

Ostatnia edycja:
ale się napisałyście:szok:

Mój Wiktor w 37tc miał 56 cm i ważył 3350...
Marzę już tylko o tym by skończył się I trymest... a do usg został0 12 dni...

Ja sobie porodu nie wyobrażam i tego bólu. Podziwiam was naprawdę bardzo, ale to bardzo , że rodziłyście raz a teraz drugi. Dla mnie to abstrakcja. Bez znieczulenia zzo to kosmos , co ja piszę nawet z tym znieczuleniem to dla mnie abstrakcja. Tak bardzo się boję :) centymetra nie biorę do ręki aby zobaczyć dokładnie ile wasze dzieciaki miały podczas porodu bo nie zasnę z wrażenia :baffled:

Jak to mowia nie taki diabel straszny:-):-). Powiem tylko ze przytulenie malucha po porodzie jest bezcenne zadne inne uczucie tego nie zastapi i bol sie bardzo szybko zapomina.

dziewczyny,ktore nie rodzily..naparwde nie macie sie czego bac,bol chwilowy o ktorym bardzo szybko sie zapomina :tak:
a co do wagi maluszkow,to moje mialy
pierwsze 3520,59cm a drugie 3710,56cm
ciekawe jakie duze to 3malenstwo bedzie,ale juz na usg widzialam,ze ma dlugie nozki :-D
moj smyk dzisiaj caly dzien sie wierci..czuje jak mi plywa w brzuszku..juz nie moge doczekac sie takich mocnych kopniaczkwo,ale to jeszcze troszke ...

reklama
Nathani wody powinno się w ogóle parę litrów pić, ja mam z tym ogromny problem

Ja po przebojach zamawiania ciuchów przez neta podziękuje.
Na razie mam parę spodni które są ok, mam nadzieje że ciepło bedzie to rybaczki
fajne bez zamków, w sukienkach nie chodzę
a na zimę zainwestuję w 2-3 pary spodni ciążowych ze sklepu i oby starczyło.

liwus ja nie wyobrażam sobie oddać psa nigdy :zawstydzona/y:
może ktoś znajomy kogo psiak zna?

Ja też nie rodziłam i właśnie poród mnie nie przeraża nie wiem czemu
bardziej sie boje traktowania mnie przez pielęgniarki itp :sorry:
a znieczulenia raczej nie będę chciała

Jak ja Wam zazdroszczę tych ruchów ;)
My powiadomiliśmy rodzinkę z Hiszpanii :-)

Do góry