reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ładne Joasia ... jak legginsy tylko bardziej eleganckie :-)
A ten pas powiedzcie mi dziewczyny nie przeszkadza wam na brzuchu ? Nie denerwuje ?

Ja zamówiłam sobie tą sukienkę dziś :) Przez Was zaczęłam chodzić po sklepach internetowych ciążowych i szperać :-)

Sukienka Baxa - 9fashion sklep firmowy - odzież ciążowa, moda ciążowa

Spodobał mi się jej pasek i to był punkt zapalny :-)

aaaa i obowiązkowo muszę kupić taki adapter do pasów w samochodzie.

http://www.clippasafe.pl/index.php?zone=podroze

Ostatnia edycja:
Witams ię po pracy wypompowana:-)

Ja ciuchów ciążowych jeszcze nie kupowałąm, i nie wiem czy będzie taka potrzeba. Na razie kupiłam dresy 3/4 na cieplejsze dni których oczywiście brak...
Kupie jeszcze z dwie trzy pary dresów i będzie ok. Z Luśką miałam bardzo mały brzuszek więc teraz też się za dużego nie spodziewam:-)

A co do płci... Chcielibyśmy teraz chłopca, byłaby parka:-) Ale zobaczymy. Ja maniaczka słodyczy nie moge ich jeść. Mdli po nich, a najgorsze, że jak zjem to zaraz wszystkie ale dosłownie wszystkie zęby bolą...A leczone przed ciążą;/... Z Laurą jadłam i nie było mnie nic...

A u mnie cale popoludnie siostra byla;-)

Nathani mnie dzis okropnie mdli, ale tabsy narzie niewziete:rofl2: moze rzeczywiscie trzeba pic na potege tylko wtedy cala noc na siusiu biegac:eek:

reklama
mnie boli podbrzusze! wkurza mnie to. x factor oglądacie? Ja ciążowe tylko używane, nie ma kasy na nowe. Majja sukienka śliczna .
Noukie
Wypiłam 1,5 litra ...średnio pomogło.

Do góry