reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Nathani też poluje na dwie używane na allegro :) jeśli są zadbane to nie mam nic przeciwko takim :-) a przecież w ciążowych to ktoś nie chodził za wiele :tak:
x faktora też właśnie oglądam :-) podoba mi się ten lokaty chłopiec jak śpiewa

reklama
ja właśnie zwymiotowałam po arbuzie :no:
noukie nie pij mięty pobudza wydzielanie kwasu zoladkowgo
i nasila mi się to paskudne uczucie duszności , takiego jakiegoś lęku w sercu...trudno to opisać

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj mam ''kaca'' ale nie wiem po czym;-). Wypilam litr soku pomidorowego przed chwila i srednio pomoglo.
Uciekam do wyrka bo jakas niewyspana jestem. Dobranoc i buziaczki w brzuszki...

dziewczyny moze teraz troche "dziwne" pytanie- ile mialy Wasze dzieci jak sie urodziły?
Ja dzis tak pomyslalam, ze ja mialam chyba 56 jak sie urodzilam i jak wzielam cm to sie przerazilam- moze cos mi sie pomyliło- takie dlugie dziecko?

Neska Julia 52 cm, a Sarenka - 49 cm. Porody ciężkie choć dziewczynki nie takie duże 3100 i 3350

ja mięty nie mogę bo choruje na refluks żołądkowy:-(
pije meliskę

Nathani jak pobudza, mi na zgage z Laura tylko mieta pomagala. A zgaga od kwasow przeciez jest...
Neska spokojnie:-D:-D Laura miala 52cm i wazyla 2400g. Na centymetrze Tobie sie teraz wydaje ze to ogromne dziecie a jak urodzisz nie bedziesz wiedziala jak wziac zeby nie skrzywdzic takie male bedzie:-):-) Ale nie strasze cie:-) mowie na wlasnym przykladzie. Chwila strachu a pozniej poszlo z gorki:-)

A ja dziś trochę podłamana bo po wielu burzliwych dyskusjach z M. stwierdziliśmy że musimy oddać psa :-( No i oczywiście w związku z tym pół dnia przeryczałam chociaż wiem że to dla jej dobra. Jak się pojawi drugi maluszek to nie dam rady zająć się dwójką dzieci i psem biorąc pod uwagę fakt że na mojego M. nie mogę liczyć bo w dziwnych godzinach pracuje. Już nie mówiąc o tym, że myślimy o wyjeździe z Polski a niestety psa wówczas nie damy rady ze sobą zabrać..Mam tylko nadzieję że jej dobry dom znajdę :-)
Ehh...ciężko mi....
Idę do łóżka..miłego wieczoru dziewczęta

reklama
Witam wieczornie dopiero do domu wrócilismy ale mamy orkiestre byliśmy u nich super śpiewają i grają i suknia wybrana padnięta jestem,moja córa miała 49cm a ważyła 3130 tylko ona sie urodzila w 8 miesiącu lece pooczytać co napisalyście:-)

Do góry