reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

risa mnie tez pobolewal brzuch jak na @,do teraz czasami mnie cmi..ale ponoc tak ma byc ;-)
bo ja juz nie pamietam,jak mialam w poprzednich ciazach :zawstydzona/y:
Kinga a bo te kalkulatory nie potrafia liczyc :-D

reklama
risa - jestem po przejsciach , a ostatni raz rodzilam 2006 roku wiec nie pamietam teraz ale musi byc dobrze :-)
madlen79-ja zawsze zastanawialam sie kto wymyslil kalkulator :-D jak zle wynik wychodzi .

hej :) gratulacje dla nowych pewniaczek :)
ja nadal czekam z niecierpliwością :)
trzymajcie nadal kciuki :)

jstesmy na wyjeździe wiec pewnie odezwe sie dopiero po weekendzie :)
także pewnie bede miała co czytac :) hehe

nadal brak objawów jakichkolwiek wiec juz nie wiem nic :p

4madlen- masz termin na 1 tak jak ja ale na suwaczku tydzień do przodu;-).Jak to możliwe? Ja miałam @ ostatnią 24.02.

ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy :)

Co do pobolewań w podbrzuszu to też je mam. I to od dobrych kilku dni (i takie dziwne napięcie), właśnie dlatego już wcześniej podejrzewałam że coś jednak z tego będzie.
W pierwszej ciąży (mój synuś ma już 3,5 roczku) nie miałam za to żadnych bóli.
Wiem jednak że często występują. Moja przyjaciółka miała tak silne (była pewna że to w związku z okresem) że brała tabletki przeciwbólowe. A @ nie przyszła. Nie wspomnę jak się potem martwiła.
Myślę że te bóle nie powinny być żadnym powodem do zmartwień:)

puscilam dzieci na kompa,a ja ogarnelam mieszkanko,przygotowalam obiad i czekam za mezem,az wroci
teraz smyki poszly sie bawic, a ja zagladam do was ;-)
MamaPatryka ja z Kinga tez mam termin ten sam,a jej ciaza jest o tydzien mlodsza ;-)
4madlen ale jak ci gin wyliczy termin na listopad to chyba nas nie opuscisz ?
ja tez jestem ciekawa na kiedy mi obliczy..,ale ruszac sie stad nie mam zamaiaru,bo dobrze mi z wami :tak:
Kinga wklej jeszcze raz linka bo cos nie dziala

ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy :)
dobry termin nam gin powie teraz tylko przypuszczamy :-)
Wklejam linka: 3 razy mi sie udalo wpisalam dzien @ i sex byl w dzien w poczecia :-):-) niestety jak pisalam mam 2 ciaze poronione ale sie udalo teraz tez.

http://dziecko.haczewski.pl/

tylko pamietajcie zeby byla prawidlowa liczba cyklu od ostatniej @ ile trwal ostatni cykl WAZNE
to dla tych co chca do nas dolaczc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry