reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Kinga no faktycznie Dusseldorf niedaleko :-) Ja mam termin @ na środę,zobaczymy,a jeszcze boję się testować. Ale aż sama się sobie dziwię,że taka spokojna jestem.

witam nieśmiało.
Poczytuję was trochę ale sama nie piszę bo jeszcze nie testowałam i nie wiem czy będę grudniówką czy też nie. Testować będę dopiero środa/czwartek (ale najpewniej środa) mam nadzieje że się uda. Będzie to nasz czwarty maluszek:-)

widzę tu 2 osoby z DE
Karotko ja mieszkam 10km od Düren to trochę ponad 20km od Bergheim gdzie mieszkasz jak widzę:-).

pozdrawiam!

witam nieśmiało.
Poczytuję was trochę ale sama nie piszę bo jeszcze nie testowałam i nie wiem czy będę grudniówką czy też nie. Testować będę dopiero środa/czwartek (ale najpewniej środa) mam nadzieje że się uda. Będzie to nasz czwarty maluszek:-)

widzę tu 2 osoby z DE
Karotko ja mieszkam 10km od Düren to trochę ponad 20km od Bergheim gdzie mieszkasz jak widzę:-).

pozdrawiam!
Witam i tez bede trzymac kciuki za pozytywny tescik bedzie u Karotki tez beda nas trzy z Nrw:-D:-D
A ja z tym lezeniem przesadzam obiad zjedzony teraz maz weszedl zje tez i wybieramy sie na zakupy

potrojna_mam ale fajnie,w sumie 3 sąsiadki właściwie jesteśmy :-)
Kinga bardzo dziękuję za wiarę we mnie,mam nadzieję,że się nie mylisz i bardzo bym tego chciała,żeby wyszedł teścik pozytywny..może się skuszę i nawet w poniedziałek już zrobię.Skoro w środę wypada termin @,to nie wiem czy już cokolwiek wyjdzie,czy nie,ale jak was czytam,to widzę,że różnie to jest.:tak:
Ja obiadku jeszcze nie jadłam,dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień,chyba pójdę na łatwiznę i zamówię pizzę.:-DNo tak mi się nic nie chce,że dramat...I piździ niewiarygodnie.Zimno,znowu gorąca herbatka.:-)

Kinga28 - co było spowodowane 2 CC ?
Ja jestem po jednej 3 dni po terminie wody mi odchodziły , brak skurczy i mały już się nie ruszał na ktg.
chciałabym żeby drugi raz też było CC tylko ciekawe co na to gin - pewnie powie będziemy się starać naturalnie...:no:

mnie też korci wcześniejsze testowanie ale spróbuję wytrzymać do środy.
To dopiero nasz pierwszy cykl starań i jak nie wyjdzie to będziemy próbować dalej, na razie spokojnie do tego podchodzę.
Dopatruję się za to u siebie różnych znanych mi wczesnociążowych objawów jak ból krzyża i kłucie w podbrzuszu :blink: echh zobaczymy w przyszłym tygodniu czy sobie tego wszystkiego nie uroiłam:-D

reklama
Do góry