reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dawno mnie tu nie bylo ... ale w koncu przebrnelam przez te wszystkie strony.

Bulkabasia co za malpa wstretna, mam nadzieje ze cie przeprosi za swoje zachowanie.

Dziewczyny powodzenia przy badaniach i u waszych geniow!!!! oby wszystko dobrze sie rozwijalo.

reklama
nathani gratulacje:)))) ciesze sie razem z Toba:)
kiss współczuję Ci, ze nie masz wsparcia w mężu.. Ale mysle ze rzeczywiscie go to przeroslo, przemysli, zrozumie i przeprosi. Bądź dobrej myśli :)

bulkaasia sama jestem pracodawcą i pamiętaj, że dobrych pracowników się nie zwalnia. Ciężko o takich, więc idzie się im na rękę. Trzeba to przeboleć i pewnie dlatego twoja szefowa była zła, to pierwszy odruch, ale jutro jak wszystko przemyśli zapewne się uśmiechnie. Tego Ci życzę .

Witajcie z samego rana
Chłopcy już poszli do pracy i przedszkola ja muszę się ogarnąć i też brać się za robotę.

bulkaasia sama jestem pracodawcą i pamiętaj, że dobrych pracowników się nie zwalnia. Ciężko o takich, więc idzie się im na rękę. Trzeba to przeboleć i pewnie dlatego twoja szefowa była zła, to pierwszy odruch, ale jutro jak wszystko przemyśli zapewne się uśmiechnie. Tego Ci życzę .

Ja tak samo pomyślałam. Pamiętam jak byłam początkującą kierowniczką i jedna z dziewczyn w zaufaniu powiedziała że chce zajść w ciążę, padł na mnie blady strach bo była jedną z lepszych jeśli nie najlepsza. Pracowała za dwóch i nie wyobrażałam sobie że może jej nie być. Oczywiście wsparłam ją bo miała trudną sytuację w domu (i w pracy mieliśmy problemy) ale szczerze mówiąc nie było mi to na rękę.Więc wiem jak mogła się poczuć szefowa, która "traci" drugiego pracownika. Jestem pewna że nie miała nic złego na myśli.
Najważniejsza jesteś TY, więc nie przejmuj się szefową. Ciesz się swoim stanem i olej ją.

nathani suer wieści:-) a co powiedział na te mdłości? pytałaś? mówiłaś że życ ci nie dają:confused2: a 14 lipiec to nie będzie za póżno na genetyczne, przeciez to bedzie gdzieś 16 tydz.A to się chyba do 14 jakoś daje pomierzyć.....hmm

..

nie lipiec 14 tylko CZERWIEC pomyliłam się

Witam znrana, po wczorajszym rowerze zadnych boli miesnie ok, to moze dzis kolejna eskapada:)
Trzymam kciuki za Madlen zeby wrocila szczesliwa:)
Jesli ktos jeszcze idzie to trzymam kciuki

Ale naskrobałyście :szok:
Nathani super wieści , duże te Twoje Maleństwo :happy2: Mam nadzieję że ja też podobne wieści usłyszę na następnej wizycie w poniedziałek 4.06:happy2:
Madlen czekamy na wieści ...

Ja właśnie się opycham swoim ciastem z truskawkami i galaretką i zaraz idę leżakować jak przykazał lekarz :-)

Hej Dziewczyny!
Ciężko Was nadrobić jak się parę dni nie odwiedzi forum. Gratuluje Wam udanych wizyt. O 10 mam usg genetyczne. Trzymajcie &&&&, bo mam takiego stresa jakiego nie miałam przed żadnymi egzaminami.:szok::szok::szok: Musze się już zbierać. Miłego dnia dla Was i dzieciaczków tych dużych i małych.

reklama
Witqm sie z pracy juz:-)
Nathani super:-) gratuluje.
Madlenkom powodzenia, bo ida dwie:p o 15. Reszcie wizytujacym tez powodzenia i kciuki zacisniete.
Ja na wizyte dopiero 6.06. Doczekac sie juz nie moge ale juz blizej niz dalej. I wtedy bede sie umawaic na prenatalne.
Milego dnia tym pracujacymi odpoczywajacym zycze

Do góry