reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Hej ja tez juz po pracy;-)
Bulkaasia mnie tez czeka taka rozmowa w pracy
mialam powiedziec dzisiaj, ale asertywnosci to u mnie wogole brak i nie wiem kiedy sie wkoncu zdobede zeby powiedziec
Nathani zebym byla lekarzem to bym Ci te tabletki podeslala, u nas sa bez recepty
Kiss smutne to co piszesz mam nadzieje ze M szybko pojdzie po rozum do glowy
Trzymaj sie.
Cos mnie dzis glowa boli, ide sie troche poloze;-)
Bulkaasia mnie tez czeka taka rozmowa w pracy

Nathani zebym byla lekarzem to bym Ci te tabletki podeslala, u nas sa bez recepty

Kiss smutne to co piszesz mam nadzieje ze M szybko pojdzie po rozum do glowy
Cos mnie dzis glowa boli, ide sie troche poloze;-)
Fiolka_130
Fanka BB :)
Asiu nie martw się u mnie w pracy też nie było miło.
Szefowa skwitowała no trudno.
Dodam że miesiąc wcześniej koleżanka moja z pracy też powiadomiła szefową i ta jej pogratulowała radośnie.
Można się wkurzyć ale ja i tak mam ich gdzieś bo nie miałam zamiaru tam długo pracować, to moja pierwsza praca była.
Współczuję wszystkim w trudnej sytuacji życzę aby Wam się wszystko pięknie ułożyło :*
Mi nieco lepiej zjadłam zupę pomidorową i robię robie domowe frytki bo nie mam siły na nic innego.
Jak ja Wam zazdroszczę tych ciążowych brzuszków, mi wywaliło ale bardziej tłuszczyk
Buziaki :*
Szefowa skwitowała no trudno.
Dodam że miesiąc wcześniej koleżanka moja z pracy też powiadomiła szefową i ta jej pogratulowała radośnie.
Można się wkurzyć ale ja i tak mam ich gdzieś bo nie miałam zamiaru tam długo pracować, to moja pierwsza praca była.
Współczuję wszystkim w trudnej sytuacji życzę aby Wam się wszystko pięknie ułożyło :*
Mi nieco lepiej zjadłam zupę pomidorową i robię robie domowe frytki bo nie mam siły na nic innego.
Jak ja Wam zazdroszczę tych ciążowych brzuszków, mi wywaliło ale bardziej tłuszczyk

Buziaki :*
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
madlen79 o ile się nie mylę, to jestem na takim etapie jak Ty, masz termin na 1.12?:>
Zaczynam dziś czuć się podle, głowa boli, a czas zbierać się do pracy ;(
Zaczynam dziś czuć się podle, głowa boli, a czas zbierać się do pracy ;(
madlen79 najgorsze jest to,że jestem/byłam jej zaufanym pracownikiem, tak rodzinnie zawsze i w ogóle a ona tak mnie potraktowała. Przełknęłam łzy i wyszłam. Może to był szok dla niej i jutro bedzie miała inne podejście do tego> Chciałam pracować do końca listopada ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
bulkasia przykre to,ale nie ma sensu zawracac sobie glowy szefowa ;-)
najwazniejsza jestes teraz ty i twoja fasolinka :-)
vivienne ja mam termin na 12.12.,a mialas juz pierwsza wizyte u lekarza ?
uciekam troszke sie polozyc,bo mi wszystko do gory podchodzi..
nie wiem czy jeszcze do was zajrze,jak juz sie nie pokaze to 3majcie jutro kciuki ,plssss...
najwazniejsza jestes teraz ty i twoja fasolinka :-)
vivienne ja mam termin na 12.12.,a mialas juz pierwsza wizyte u lekarza ?
uciekam troszke sie polozyc,bo mi wszystko do gory podchodzi..
nie wiem czy jeszcze do was zajrze,jak juz sie nie pokaze to 3majcie jutro kciuki ,plssss...

Joanna_Z
Madlen pewnie ze bedziemy trzymac kciuki
Bulkaasia wiem ze to przykro ale nie zawracaj sobie tym glowy za dluga bo nie warto
Bulkaasia wiem ze to przykro ale nie zawracaj sobie tym glowy za dluga bo nie warto
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kiss głowa do góry , Twój M musi to "przetrawić". Jak pokaże się brzuszek to inaczej zacznie myśleć..
Bulkasia szkoda słów na taką szefową , ale faktycznie przykro..
Madlen liczę że mi po 12 tyg przejdą dolegliwości. W poprzedniej ciąży tak miałam , więc może
Trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę..
Bulkasia szkoda słów na taką szefową , ale faktycznie przykro..
Madlen liczę że mi po 12 tyg przejdą dolegliwości. W poprzedniej ciąży tak miałam , więc może

nathani
bulkasia przykre. Ale może rzeczywiście jutro będzie inaczej? Może się musi oswoic, postaraj się tym nie przejmować bo nic to dobrego nie da.
No wróciłam od lekarza. Dzidzia rośnie oj rośnie ma już 2,63 cm:-)jaka duża jest jeju cudna! serduszko bije. to według usg 9 tydzień i 5 dzień.
14 lipca mam usg genetyczne. No i dalej zwolnienie
No wróciłam od lekarza. Dzidzia rośnie oj rośnie ma już 2,63 cm:-)jaka duża jest jeju cudna! serduszko bije. to według usg 9 tydzień i 5 dzień.
14 lipca mam usg genetyczne. No i dalej zwolnienie

reklama
Joanna_Z
Nathani super wiesci gratulacje