reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Cinnamon a slicznosci nosisz w sobie
LilithGoth
No to i ja zawitam do grudniowych mamusiek ...jutro zaczynam 12tc ...termin OM 19.12, termin usg 24 grudnia:-)
Joanna_Z
Lilithgoth witaj
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
vivienne ja mam termin na 12.12.,a mialas juz pierwsza wizyte u lekarza ?
uciekam troszke sie polozyc,bo mi wszystko do gory podchodzi..
nie wiem czy jeszcze do was zajrze,jak juz sie nie pokaze to 3majcie jutro kciuki ,plssss...![]()
Ja już ze 3 razy byłam od czasu pozytywnych dwóch testów
bulkaasia, jeśli Ty miałaś taką nieprzyjemną rozmowę w pracy to jeszcze bardziej stresuję się swoją :|
Cinamona -Gratulacje! Ale piękny widok
To chyba chlopak ?? 
Lilithoth- witamy
A ja mam dzis gorszy dzien, jestem placzliwa. W ogole nie podoba mi sie moja waga- bo widze ze leci w dol, mialam juz prawie 66, a dzis na wadze 62,4. Troche mnie to martwi. Wczoraj dzwonila midwife i w poniedzialek mam USG -takze obejrze sobie nasze Szczescie Malenkie
Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Lilithoth- witamy
A ja mam dzis gorszy dzien, jestem placzliwa. W ogole nie podoba mi sie moja waga- bo widze ze leci w dol, mialam juz prawie 66, a dzis na wadze 62,4. Troche mnie to martwi. Wczoraj dzwonila midwife i w poniedzialek mam USG -takze obejrze sobie nasze Szczescie Malenkie
LilithGoth

Ostatnia edycja:
Joanna_Z
Neska tule mocno
reklama
Witam się i ja. Szłam dziś do pracy z duszą na ramieniu a tu mnie szok spotyka. Moja szefowa 360 stopni zmieniona wyskakuje z pytaniami jak się czuję, że mam już ładny brzuszek i przyznała, że wczoraj była na mnie wściekła. Uzgodniłyśmy, że będę pracowała (jak dam radę) do końca października, bo ona nie chcę abym się przemęczała i wrócę z powrotem 1 lutego. Taki układ jej pasuje bo na taki okres to jeszcze sobie poradzi beze mnie. Bardzo mnie tym zaskoczyła i wypytywała o szczegóły badań itp. Zapytała czy mam juz jakieś rzeczy dla maluszka:-). Chyba przetrawiła wszystko i teraz powinno byc już dobrze.
madlenki, kabaska trzymam kciuki za wizyty i czekam na wieści.
cinamona śliczne foteczki i gratulejszyn
LilithGoth witam wśród grudnióweczek i rozgość sie kochana.
madlenki, kabaska trzymam kciuki za wizyty i czekam na wieści.
cinamona śliczne foteczki i gratulejszyn

LilithGoth witam wśród grudnióweczek i rozgość sie kochana.