reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Vivienne ja też jestem z Radomia :) a Ty za facetem uciekłaś do poznania ? :)

Nie, raczej facet za mną ;) Ja przyjechałam tu na studia i tak zostało, póki co tułamy się po Poznaniu, i oby nie trzeba było wracać do Radomia ;) Aczkolwiek rodzina namawia, bo podobno porodówka tam teraz jest lux pierwsza klasa ;)

I tak w ogóle witam Niewitane, życzę owocnego podglądania Joannie, a zmagającym się z niedogodnościami I trymestru życzę wytrwałości i radości z każdej chwili bez nudności ;)

reklama
asiu powodzenia i zaciskam mocno kciuki..podziwiam cie kochana,ze dalas rade tak dlugo wytrzymac..
neska jak bylo wpl.pewnie pisalas,ale nie doczytalam
witam nowe grudnioweczki :-)

Joanna będzie dobrze, w końcu zobaczysz kruszynkę.
Jak Wy przeżywacie noce? ja nadal nie moge spać. ..kupił mi mąż melisę a na opakowaniu napisane ze nie zaleca się kobietom cieżarnym:no:muliło mnie wczoraj do 24! jak zasnęłam po godzinie się obudziłam, potem przed 4 i tak co noc!!!!co jest?:confused:

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:-) ja juz po śniadanku i szykuję się do pracy.
Joanna powodzenia i daj znać jak poszło. Trzymam kciuki;-) ja jeszcze 2 tyg do usg...

Życzę miłego dnia wszystkim ciężaróweczką:tak:

w Piątek miałam wizytę jak synka zaprowadzę do przedszkola to pochwale sie zdjęciami, troszkę nie wyraźne ale dobre cokolwiek.

Joanna nie próbowałam...spróbuje. Grzebię na allegro szukam ciążowych rzeczy i jakieś sandały na płaskim muszę sprawić. Znów jestem głodna! o 4 w nocy jadłam sernik:-) . Rano sałatka ziemniaczana bez chlebka:-p. Ssie mnie i jak tu jeść mniej hhihihih.

Witam się z rana
Ja też miałam ciężka noc ale to przez starszaka, którego bolał ząb. Jesteśmy omówieni na jutro do dentysty ale mam nadzieję że uda się nam dziś dostać do naszej Pani Dentystki. Jak chłopina przyszedł spać do naszego łóżka ja się wyprowadziłam na kanapę. Było dość niewygodnie i jestem strasznie niewyspana. 3-godzinna przerwa w nocy mi nie służy :-(

Mimo wszystko życzę wam miłego dnia.

reklama
ja przed ciążą żadnych problemów ze spaniem, teraz to dość męczące że kilka godzin nie potrafię przespać może w 12 tyg. wszystko się unormuje

Do góry