reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

ja nie testowałam tych opasek. Muszę wytrzymać. Ale wiecie przeraża mnie szybki przyrost wagi...w domu się nie ważę ale dr. zawsze mi karze na wagę wskakiwać, jak nie zjem to muli, arbuzy nie zapychają, owoce nie sycą więc zjadłam chleb...brzuchol mi sterczy.
piekne zdjęcia maluszka;-)
ja jutro mam wizyte

reklama
Och i kobietki - od trzech miesięcy nie jem słodyczy - a wcześniej bez batona dnia nie przeżyłam. Nutellę potrafiłam z dwa dni zjeśc łyżeczką. Więc jak zaszłam w ciążę kupiłam sobie nutelkę żeby się porozpieszczać - i stoi do dziś :-)

Ja mam to samo, przed ciaza jadlam sporo slodyczy, praktycznie kazdego dnia musialam zjesc cos czekoladowego a teraz prawie nic. A myslalam ze nie potrafie zyc bez slodyczy a tu niespodzianka - wogole mi sie nie chce.

Czekam na dobre wiesci z waszych wizyt.
Moja dopiero 8-go czerwca. Ech nie pozostaje nic tylko czekac i oby ten czas szybko zlecial.

Fiolka pytalas gdzie mieszkam. W okolicach Malagi na pld Hiszpani wiec na pogode nie moge narzekac. Praktycznie caly rok przyjemna pogoda.

Ostatnia edycja:
Kiss super maluch, ale duży :-)

cinamona a no to nie ma się co dziwić,
moja szwagierka mieszka na północy i pogodę mają bardzo różną

Mi dalej niedobrze :/

Cinamona - to razem czekamy na usg, ja też dopiero piątego. Jakoś strasznie odległa ta data mi się wydaje :-)

Kiss - jaki wielkoludek fajowy, przepięknie :)

Fiolka - już tylko 2 tygodnie, wmów to sobie i tego się trzymaj !!

fiolka - witaj w klubie...zaparzyłam melisę niby pomaga
a teraz mi sie strasznie słabo zrobiło....

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo. Mężuś odebrał mi wyniki, dwa wskaźniki mam przekroczone, ale jeden tylko 0,1, a drugi nie bardzo wiem nawet co znaczy, ale w poprzedniej ciąży chyba miałam to samo. Idę jeszcze poszukać moje toxo sprzed roku, ale wydaje mi się, że było wyższe i robiłam awidność i wyszło, że to przeszłe zakażenie.
Dzisiaj szefowa chciała zobaczyć, czy mam już brzuszek (w bluzie typu kangurek zawsze można zwalić wszystko na wystające kieszenie). Pomacała i mówi: jaki fajny, ale to nie sam tłuszczyk, bo byłby mięciutki, a jest taki fajny twardawy w dotyku :-D

Czekam na wieści od Asi...
Dzisiaj mnie bardzo ciągnie brzuch, aż mi niewygodnie...Jeszcze nie mogę uruchomić skanera:no: Będę musiała przeinstalować cały sprzęt, a nie mam na to ani ochoty ani czasu:baffled:
Ja ja już bym chciała koniec I trymestru...

reklama
Witam, ja juz po pracy ale padnięta. dzisiaj bardzo sie napracowałam i ledwo żyję. Plecy mnie strasznie bolą i brzucho ciągnie a do tego rozwolnienie się przypałętało,ehhh...
kiss piekne foteczki maluszka, gratulacje:-)
cinamona Tobie to dobrze, ja kocham słońce i ciepełko ale u mnie w uk to żadkość;-)

Idę się trochę położyć...

Do góry