reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka, ja wróciłam z rodzinką do domku. Byliśmy w parku, troszkę sie zaczerwieniłam ale co do super opalenizny to mi jeszcze daleko. Co roku zawsze sie mocno ''smażyłam'' a w tym roku nici. Na obiadek serwuje ziemniaczki, pierś z kurczaka i sałata na słodko a na deser lody (ja maleńka porcja tylko);-)
Joanna a Ty jutro usg?

O właśnie, lody to jedna z moich nielicznych ale coraz częstszych zachcianek... druga to truskawki, wcześniej miałam ochotę na żelki :D

A taka pogoda za gorąca i za słoneczna mi nie sprzyja... głowa mi wtedy pęka i co mierzę ciśnienie to w okolicy 104/65, ale chyba lepsze niższe niż za wysokie ;) Tylko z bólami głowy się męczę i nie do życia jestem.

Bulkaasia tak jutro juz boje sie jak nie wiem co I zastanawiam sie jak w pecherzu przetrzymam 2 pinty wody bez siusiu;) spodnie biore dodtakowo tak w razie w;)

Joanna trzymam kciuki za jutro i oczywiście czekam na pozytywne wieści.... :)
Vivienne ja też jestem z Radomia :) a Ty za facetem uciekłaś do poznania ? :)

Joanna- a to rozumiem, ja jeszcze nie mialam usg w uk. Za tydzien mam znowu polozna moze wtedy cos wiecej sie dowiem o moim usg :)
Trzymam kciuki jutro za USG i czekamy na relacje :))

reklama
Dobry wieczór ;-) Czytam was ale czasem chęci brak na pisanie. W ogóle ciągle zmęczona i ciągle coś mi się nie chce :zawstydzona/y: Dobrze, że do 12 tyg już nie daleko ;-)
Piszecie o wadze a wy takie kruszynki - ja startuję w tej ciąży z 73 kg! na wizycie ostatniej miałam 1,2kg na plus w 4 tyg i się zdziwiłam bo jem teraz więcej niż przed ciąży tyle, że co 3-4 h :-D
Vivienne witam wśród gródniówek :tak:
Joanna zaciskam kciukaski za jutrzejsze usg :tak:
Nie pamiętam co miałam wam jeszcze napisać :sorry2: Idę zatem zagrać w kulki :-p

Do góry