reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witam wieczornie:-). Dopiero was nadrobilam. Gratyluje czucia ruchow i zazdraszczam:p pozytywnie oczywiscie. U mnie na to stanowczo za wczesnie ale dzis nie mialam jak siusiu zrobic i jak mialam taki strasznie pelny pecherz to tez muskalo, ale to pewnie jelita:-D
Dobrej nocy zycze i caluje w brzuszki

reklama
Dzień dobry. Ja należę zdecydowanie do rannych ptaszków. Wczoraj wieczorem leżąc w łóżku też poczułam jakieś ruchy, nie było to kopnięcie ale ruchy. Zastanawiam się czy to już to bo chyba za wcześnie ale później całą noc bolał mnie lekko brzuch, nie mogła się wygodnie ułożyć. Teraz mam twardy jak kamień i chyba nospę będę musiała wypić.
Dziś dzień Matki. Czy zdajecie sobie sprawę że już za rok w ten dzień zawartość waszych brzuszków da wam wielkiego najsłodszego na świecie buziaka? Dla tych co mają już dzieci będą to buziaku w oba policzki na raz lub nawet w oba policzki i nosek lub czółko :-D:-D:-D
Nie mogę się doczekać.

W czwartek zaczełam plamic, wczoraj o 14 pojechałam do szpitala, zrobili mi zabieg i wróciłam do domu ,tylko że sama.
trzymajcie się i dbajcie o swoje maluszki

Lenka przykro mi

Witam
Ja juz zrobilam rodzince sniadanko sama zjadlam serek I pije zielona herbatke.Musze uwazac ze swoim jedzeniem bo wczoraj bez przerwy jadlam a to bardzo zle.Dzien znow zapowiada sie bosko, zaraz wstawie pranie. Milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobietki,

Wczoraj tak mi mdlosci daly popalic, ze caly dzien oparl sie na kislu mimo, ze kupilam sobie tyle pysznosci i nawet lyk wody spowodowal wymioty:-:)-(

Poddalam sie wzielam dzis te tabletki:sorry2::sorry2::sorry2: troche sie boje bo wywoluja sennosc nie wolno jezdzic samochodem, a ja musze psa do hotelu jeszcze dzis po poludniu zawiesc;-)

Ruda-Iza u nas Omar to dosc popularne imie szczegolnie w turecko-marokanskich rodzinkach, Ali tez:tak: ja wczoraj tez pazurki bylam sobie zrobic i wlasnie mi mowili, ze ta mieta taka popularna jest, moze nastepnym razem sobie zrobie;-)

Lenko przytulam bardzo bardzo mocno :*

lenka przytulam. noukie znam ból ale tabsy nie mam.
madlen potrzebuje pomocy w sprawie smartfona kupiłam w końcu samsung galaxy ace bo na moja kieszeń i teraz nie wiem co dalej....
może któras z Was zna się na tym modelu?

Dzien dobry ja jeszcze w lzku ale ju wstaje i mamy dzis troche do zalatwienia wiec nie wiem czy bede miec czas pozniej zajrzec do was Joanna-to super ja takie plywanie przesuwanie sie czulam wczesniej troche czasami a wczoraj to byl taki jeden mocny ruch ale tylko jeden jak narazie:-) 4Madlen-lekarz mowil ze u kazdej kobiety indywidualnie ruchy zaczyna sie czuc ale mowil ze mozna juz czuc ja jestem szczupla a babel ruchliwy lenka-orzytulam mocno duzo sily dla ciebie

reklama
Dzień dobry w tak piekny i słoneczny poranek. Ja juz po śniadanku, drugie pranie wstawione i zaraz zabieram sie za posprzątanie ogrodu. Wczoraj tak strasznie wiało u mnie, że mam masę śmieci i liści.

Lenka kochana tak bardzo mi przykro i tulam mocno a dla Aniołka modlitwa...

Do góry