reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Lenka bardzo mi przykro :( :*

Joanna gratulacje :)

Noukie to przybij piątkę, ja przebudziłam się przed 8
i wymiotowałam jakąś żółcią, zjadłam banana
znów wstałam i znów mnie naciąga :zawstydzona/y:
Dziś jedziemy do Międzybrodzia załatwiać nocleg :-p

Lenka trzymaj się ...

Dziewczyny mam wrażenie , że brzuch puchnie mi na potęgę wieczorami. Przeraża mnie to coraz bardziej.
Moje wcięcie w talii zniknęło ;( ważę 53 kg :baffled: nie jem dużo , a tak rosnę !!!! . Myślałam , że wakacje jakoś przeżyje z małym brzuchem a tu widzę marne szanse :eek: KOSMOS jak dla mnie .

Wczoraj miałam badania prenatalne , czekam jeszcze na wynik testu Pappa. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Mój lekarz każdemu zleca takie badania, gdyby wyszło coś źle można jeszcze przemyśleć całą sytuacje i zdecydować się na kolejne kroki. W tym go bardzo popieram. Szkoda tylko, że to tylko 90 % gwarancji , 10% zostaje ryzyka .

Czytam Was codziennie, jednak nie zawsze chce mi się pisać:-). Tak jak już kiedyś pisałam zmieniłam witaminki i żadnych mdłości już nie doświadczam. Pytałam również doktora czy folik i elevit to nie za dużo kw. foliowego, powiedział że jest ok i mam brać wszystko dalej tak jak brałam . Oby się nie mylił, wierzę mu.

Piekę właśnie ciasto z rabarbarem i mam ochotę na zimny koktajl truskawkowy :) Trzymajcie się Kochane , piękna pogoda za oknem :)

reklama
Cześć,
witam wszystkie.
Majja powiedz mi czy płaciłaś za badanie Pappa, ile ono kosztuje? Bo z tego co wiem ono jest refundowane ale dla kobiet po 35 r.ż

Dla mnie najgorsze są wieczory, czuję się fatalnie, no i o 22 to już na drugi bok się przewracam. Mdłości też mi dokuczają jak jestem głodna, czyli średnio co 3h muszę zjeść, więc brzuszek na wakacje też będzie już inny :szok:.
Miłego dnia życzę wszystkim

Do góry