reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dobry wieczór :tak: Aż się wierzyć nie chce, że takie rzeczy dzieją się w przedszkolach. Wiadomo dzieci mają przeróżne pomysły ale przedszkolanki powinny większą uwagę zwracać co się dzieje w grupie. Miki śpi, ja sobie trochę posprzątałam żeby jutro mniej było. W dodatku przedtem strasznie rozbolał mnie brzuch i aż się zaczęłam martwić na szczęście skończyło się tylko wizytą w wc :sorry2:
Ciril gratuluję udanej wizyty :tak: TP przesunął ci się na 21 grudnia jak u mnie :-) Zobaczymy jak to wyjdzie w grudniu :-p
Ruda-iza twój synek ma bardzo oryginalne imię. Skąd taki wybór? jeżeli można wiedzieć oczywiście :-)
Joanna nie stresuj się kochana, grunt to pozytywne myślenie bo niby dlaczego coś miałoby być nie tak?? ;-)

reklama
Ruda-iza twój synek ma bardzo oryginalne imię. Skąd taki wybór? jeżeli można wiedzieć oczywiście :-)
Chcieliśmy dac oryginalne imię dla synka jednak ja nie mogłam się zdecydować. Do samego końca. A imię to spodobało się mężusiowi. Po urodzeniu synka byłam tak szczęśliwa że imię przestało mieć znaczenie. Wiedziałam że czy będzie miał oryginalne imię czy najpopularniejsze i tak jest wyjątkowy. Ja leżałam w szpitalu... mężuś poszedł do urzędu i już tak zostało :-D Bardzo się z tego cieszę bo wszyscy bardzo pozytywnie reagują. A po tym fakcie okazuje się że Omar nie jest wcale takim niespotykanym imieniem w Polsce. Paru już się znalazło :-D
Teraz dla odmiany mężuś wymyślił że będzie Nadia lub Ali. Nawet dziś mi to oznajmił. A ja znowu nie wiem...
Ali to imię po moim dziadku.

Słuchajcie miałam dziś pierwsza swoją poważna zachciankę. Ale taką że nie mogłam sobie jej darować. Nawet namówiłam synka na wyprawę do sklepu mimo że on wolał na rower iść. Nie zgadniecie co to było... lakier do paznokci w miętowym kolorze!! :szok::szok::szok: Pojechaliśmy i kupiłam. Teraz szczerzę zęby sama do siebie :laugh2:

Ruda-iza ja czytam o zachciankach i już mi się ogórki z nutellą albo śledzie z lodami na myśl nasunęły a ty o lakierze :-D A ten kolorek jest śliczny zwłaszcza współgrający z ładną opalenizną :tak:
Podziwiam też za odwagę z imieniem. Mi się różne podobają ale pewnie i tym razem wygra ładne, niezbyt popularne w okolicy i pasujące do nazwiska :-)

Wyprawa do kauflanda zakończyła się szybkim powrotem ledwo utrzymałam wymioty....szlag by to:no:

zaglądam do was na chwilke tylko bo jestem wykończona ide zaraz pod prysznic Nathani-współczuje ci poprawy zycze:tak: Joanna-bądź spokojna wiadomo że jak sie słyszy gdzieś złe wieści to sie człowiek obawia i odrazu myśli o sobie będzie dobrze zobaczysz;-) Noukie-to dramat jakis takiemu maluszkowi krzywde zrobić:no: tak to jest niestety mojej Nastce kolega w przedszkolu przytrzasnął palca w drzwiach podejrzewam że złamałby go tylko pani złapała za drzwi zanim zdążyly sie zamknąć z jej palcem w środku ale siwy ma do dzisiejszego dnia,ja dzis poczulam kopnięcie jedno jedyne i tylko raz jak narazie moze sie bąbel rozkręci:sorry2::sorry2: miłego wieczorku i wspanialego weekendu wszystkim życze

Wiolka Kopnięcie już??? Choć powiem Wam szczerze, że ja ostatnio też często czuję jakieś ruchy niepodobne do niczego, ale tłumaczyłam sobie że to za wczesnie żeby czuć ruchy Okruszka....

reklama
czesc dziewczyny, zagladam i czytam co u was ale jak juz poczytam to potem mi brak juz weny i ide spac a czas mam zwykle na komp wieczorami, no ale jakos od paru dni potrafie dluzej niz do 21 posiedziec wiec moze uda mi sie wkoncu wiecej pisac :-)

odliczam czas do kolejnej wizyty, jestem ciekawa kiedy bedzie widac plec, w poprzedniej ciazy juz w 12 tygodniu wiedzialam (dobry lekarz, dobry sprzet)......mdlosci juz nie mam, jedynie tylko nadal nie moge na kielbasy patrzec, wachac i myslec nawet :-D tak jak i w poprzedniej ciazy tak i teraz ani razu nie wymiotowalam, smak na lody mniam, owoce, arbuza wczoraj prawie calego 4kg zjadlam wiec moze tez tam u mnie chlopak mieszka w brzuszku :tak:

4madlen tak patrze na twoj suwaczek to masz 14 tydzien wiec mozliwe zeto juz ruchy - niewiem ja wczesnie czulam a ponoc w kolejnych ciazach jeszcze wczesniej czuc no i oczywiscie juz sie nie moge doczekac tego ;-)

Do góry