Dobry wieczór Aż się wierzyć nie chce, że takie rzeczy dzieją się w przedszkolach. Wiadomo dzieci mają przeróżne pomysły ale przedszkolanki powinny większą uwagę zwracać co się dzieje w grupie. Miki śpi, ja sobie trochę posprzątałam żeby jutro mniej było. W dodatku przedtem strasznie rozbolał mnie brzuch i aż się zaczęłam martwić na szczęście skończyło się tylko wizytą w wc
Ciril gratuluję udanej wizyty TP przesunął ci się na 21 grudnia jak u mnie :-) Zobaczymy jak to wyjdzie w grudniu
Ruda-iza twój synek ma bardzo oryginalne imię. Skąd taki wybór? jeżeli można wiedzieć oczywiście :-)
Joanna nie stresuj się kochana, grunt to pozytywne myślenie bo niby dlaczego coś miałoby być nie tak?? ;-)
Ciril gratuluję udanej wizyty TP przesunął ci się na 21 grudnia jak u mnie :-) Zobaczymy jak to wyjdzie w grudniu
Ruda-iza twój synek ma bardzo oryginalne imię. Skąd taki wybór? jeżeli można wiedzieć oczywiście :-)
Joanna nie stresuj się kochana, grunt to pozytywne myślenie bo niby dlaczego coś miałoby być nie tak?? ;-)