reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Piszecie o tej mozarelli, że niie wolno a ja kilka dni temu wciągnęłam całą i dzisiaj sobie znowu kupiłam. A twarożek można?
uciekam spać, dobranoc...

Ja tez jadlam, a poniewaz wyrzucilam opakowanie nie wiem z jakiego mleka zobiona byla, mozna jesc wszystko, ale to co jest zrobione z mleka pasteryzowanego;-)

reklama
Dzień dobry :-)
Ide się szykować, i spakować Małą:-D Może być mnie troche mniej na forum:-p (I tak jest mnie mało).
Ide z Małą na pare dni (chyba) do teściowej a A. zaczyna działać:-)
A jak mnie nie ma cały dzień, to A. z Małą nic nie zrobi:-) A tu kłuć trzeba:-) I będzie dużo kurzu...

Wczoraj dopiero koło 20 wróciłam... Mam nadzieje, że dziś lepeij będzie:-)

Witam z rana, wciaz piekna pogoda wiec dla mnie to raj na ziemi, brzuch rosnie, biust boli czasemi nawet bardzo, ale to nic przezyje.
Gratuluje udanych wizyt I rosnacych dzieciaczkow.

Hej Dziewczyny!!!
Wczoraj po wizycie położyłam się od razu spać... Wszystko jest dobrze. 14 czerwca mam usg genetyczne... no i jeszcze muszę bardzo uważać ze względu na tego krwiaka...
Dzisiaj skończyłam 10 tydzień:-D:-D:-D Strasznie mnie to cieszy... byleby dotrwać...

Hej w ten piękny słoneczny poranek:-)
Nocka spokojna i wstałam pełna energii, oby przeżyć te kilka godzin w pracy i wreszcie wolne. Życzę Wam wspaniałego i bezbólowego dnia:tak:
Ciril gratulacje kochana i trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój Fasolki!

Hej

Bulkaasia milego dnia w pracy:tak:

Ciril piekne wiesci, oby tak dalej:tak:

A ja mam juz dzis wolne, ale musze troche rzeczy pozalatwiac takze mimo wolnego troche zabiegany dzien;-)

Dzień dobry gratuluje udanych wizyt ciril,didior i noukie super wieści zycze wam, spokojnych ciąż i rosnących babelków:-) ja też ma troche dzis załatwień więc zaglądne jak czas pozwoli co do witamin to ja tylko kwas foliowy juz pare miesięcy przed ciążą zażywałam a teraz jeszcze magnez z witaminą b6 w ciązy ;-) miłego pogodnego dnia wszystkim:tak:

Hej.
Za mną poranne żyganko
Zaraz się szykuje i jadę kupić sobie jakieś buty,
potem empik i rossmann
Już 10 tydz. ale to leci Jeszcze 2 tyg i naprawdę odetchnę:sorry:

reklama
tez tak myslaqlam ze jak sie skonczy 12 tydzien to mi wszystkie objawy przejda.To prawda one przechodza ale nie od razu tylko powoli mnie wczoraj tak mdliło a dzis juz jest ok.

Do góry