reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Piszecie o tej mozarelli, że niie wolno a ja kilka dni temu wciągnęłam całą i dzisiaj sobie znowu kupiłam. A twarożek można?
uciekam spać, dobranoc...

Ja tez jadlam, a poniewaz wyrzucilam opakowanie nie wiem z jakiego mleka zobiona byla, mozna jesc wszystko, ale to co jest zrobione z mleka pasteryzowanego;-)

reklama
Dzień dobry :-)
Ide się szykować, i spakować Małą:-D Może być mnie troche mniej na forum:-p (I tak jest mnie mało).
Ide z Małą na pare dni (chyba) do teściowej a A. zaczyna działać:-)
A jak mnie nie ma cały dzień, to A. z Małą nic nie zrobi:-) A tu kłuć trzeba:-) I będzie dużo kurzu...

Wczoraj dopiero koło 20 wróciłam... Mam nadzieje, że dziś lepeij będzie:-)

Witam z rana, wciaz piekna pogoda wiec dla mnie to raj na ziemi, brzuch rosnie, biust boli czasemi nawet bardzo, ale to nic przezyje.
Gratuluje udanych wizyt I rosnacych dzieciaczkow.

Hej Dziewczyny!!!
Wczoraj po wizycie położyłam się od razu spać... Wszystko jest dobrze. 14 czerwca mam usg genetyczne... no i jeszcze muszę bardzo uważać ze względu na tego krwiaka...
Dzisiaj skończyłam 10 tydzień:-D:-D:-D Strasznie mnie to cieszy... byleby dotrwać...

Hej w ten piękny słoneczny poranek:-)
Nocka spokojna i wstałam pełna energii, oby przeżyć te kilka godzin w pracy i wreszcie wolne. Życzę Wam wspaniałego i bezbólowego dnia:tak:
Ciril gratulacje kochana i trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój Fasolki!

Hej

Bulkaasia milego dnia w pracy:tak:

Ciril piekne wiesci, oby tak dalej:tak:

A ja mam juz dzis wolne, ale musze troche rzeczy pozalatwiac takze mimo wolnego troche zabiegany dzien;-)

Dzień dobry gratuluje udanych wizyt ciril,didior i noukie super wieści zycze wam, spokojnych ciąż i rosnących babelków:-) ja też ma troche dzis załatwień więc zaglądne jak czas pozwoli co do witamin to ja tylko kwas foliowy juz pare miesięcy przed ciążą zażywałam a teraz jeszcze magnez z witaminą b6 w ciązy ;-) miłego pogodnego dnia wszystkim:tak:

Hej.
Za mną poranne żyganko
Zaraz się szykuje i jadę kupić sobie jakieś buty,
potem empik i rossmann
Już 10 tydz. ale to leci Jeszcze 2 tyg i naprawdę odetchnę:sorry:

reklama
tez tak myslaqlam ze jak sie skonczy 12 tydzien to mi wszystkie objawy przejda.To prawda one przechodza ale nie od razu tylko powoli mnie wczoraj tak mdliło a dzis juz jest ok.

Do góry