reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

dzieki dziewczyny!

ah Lolcia86 wystrachalam sie, bo piszesz ze dostalas rozyczke.... i az mi ciarki
bo ja jestem przeciez nastawiona na te wirusy MEGA grrr, nawet po tym jak sie okazalo ze nic nie mam.

ale to tylko kwiatuszek. super! hahaha

no to ja juz nie wiem czy brac te witaminy czy nie...
z drugiej strony jak jestem caly dzien w pracy to nie mam mozliwosci odzywiac sie super witamonowo, wiec moze ta kapsulka jest jednak ok, chociaz na pewno naturalne witaminki o niebo lepsze,,,,,
hmmmm

reklama
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt.
Neska ja biorę folik
Lolcia fajnie spędziłaś ten Dzień Mamy

Ja dzisiaj również byłam u gina:happy: Moje krwawienie okazało się niegroźne. Serduszko bije, dziecko ma się dobrze, mierzy 2.11cm. Dostałam na wszelki wypadek luteinę i przykaz leżenia przez 2 tygodnie:-) Także już jestem spokojniejsza...

Liwis super wieści.
Cieszę się z udanych wizyt i dobrych wieści razem z wami.

Ja biorę folik i żelazo (bo mialam przepisany przez lekarkę jeszcze przed zajściem w ciążę), niedawno kupiłam zestaw witamin ale biorę je sporadycznie. Gin powiedziała że mam jeść dużo warzyw i owoców lub pić witaminy. Ja żywię się tylko owocami stąd nie biorę witamin. Wczoraj zjadłam 2 jabłka, 2 banany, około 1 kg truskawek (mieliśmy ich 1,5kg) i 1/4 arbuza :-D do tego 2 bułki z żółtym serem i na obiad kuskus z sosem z taginy wołowej z morelami :-D. To cały mój wczorajszy jadłospis.

Hej jestem:tak:

Liwus, Didor super wiesci, oby tak dalej:tak::-)

U mnie tez wszystko jak byc powinno, badal mnie juz przez brzuszek;-) malenstwo ma juz 3 cm:rofl2: lekarz ochrzanil za ta mozarelle, mam miec w 15 tyg ponowne badania krwi to powtorzymy ta toxoplazmoze, kolejna wizyta za trzy tygodnie bedzie to badanie genetyczne, a na mdlosci przepisal leki:-):-):-)

Jakie masz leki na mdłości ?:)
Gratulacje udanego badania :-)
Ja zjadłam banana z czymś a la nutella a potem sałatkę :sorry:
Jutro jadę na kolejne zakupy tym razem butów i znów do empika :-p
Ja jestem ciekawa jak przeprowadzi mi gadanie gin przy kolejnej wizycie.
Wezmę D. ze sobą najwyżej poczeka w poczekalni ;)

Hej dziewczyny, jak to w koncu z ta mozarella mozna ja jesc w ciazy czy nie. Z tego co wyczytalam w necie nigdzie nei spotkalam sie ze nei mozna jesc mozarelli a wy co sadzicie?

Fiolka nie wiem czy jest dostepny w Pl nazywa sie Postafene, poczytalam o nim i z tego co wyczytalam naprawde przynosi ulge i jest 100% bezpieczny dla malenstwa:tak: jedyny minus to, ze niektore kobiety czuja sie po nim bardzo zmeczone i spiace, a w moim wypadku moze to i lepiej;-) bo ja nie moge wcale spac w nocy, ciagle sie krece z boku na bok:sorry:

Wisienko1 jak jest mozarella zrobiona z pasteryzowanego mleka to nie ma problemu, jak nie, nie jesc.

Didor się uśmiałam z twojego skojarzenia :-) Ty już się moja droga nie zadręczaj myślami tylko ciesz się ciążą :tak:
Liwus gratuluję udanej wizyty - cieszę się, że już wszystko ok :tak:
Noukie 3 cm :szok: wielki już ten twój mały człowieczek. Niech rośnie zdrowo :tak:
Ja oglądam gesslerkę i później w kimonko bo jutro znowu 8 h na nogach :confused2:
Buziam w bebełki i kolorowych snów wam życzę :tak:

reklama
Noukie wow, super 3cm to już olbrzym;-) Gratuluję i oby tak dalej.
Piszecie o tej mozarelli, że niie wolno a ja kilka dni temu wciągnęłam całą i dzisiaj sobie znowu kupiłam. A twarożek można?
uciekam spać, dobranoc...

Do góry