reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry ja wczoraj już sie nie pokazałam bo na rower z małą poszliśmy na rower później na kebaba i tak nas zeszło wszystkim mdlącym życze żeby objawy was opuściły najlepiej jak najszybciej:tak: Ciril i Noukie &&&&&&& za wizyty dzisiejsze powodzenia:tak: Nathani-wieści super oby tak dalej milego dnia kochane

reklama
hej, też dziś popędziłam do lidla po getry i tuniki :) tylko ja sobie kupiłam tuniki o rozmiar mniejsze bo tamta rozmiarówka jest jakaś pomylona;p i są akurat :) a getrami jestem zachwycona bo nie uciskają nigdzie i ładnie mój już spory brzuch wygląda... spory bo mam trochę tłuszczyku, który został wypchnięty przez rosnącego brzdąca, ale jak stoję to wygląda jak typowy ciążowy :)))))

Hej :-) Ja dziś wcześniej z praktyki się zerwałam bo na 16 do gminy na dzień matki :tak:
Noukie cieszę się, że synek już ma się dobrze - zaciskam kciukaski za wizytę :tak:
Ciril za ciebie też trzymam &&&&&& :tak:
Ruda-iza ja się do ciebie dołączę. Nie licząc zmęczenia wieczorami to mogłabym w ciąży chodzić non-stop :-D
Ania te ciążowe ciuszki są od dzisiaj ale znając lidla to pewnie szybko się "rozejdą".
Nie wiem czy macie taki sklep textil market u nas jest w kauflandzie stoisko i mają naprawdę tanie ciuchy - wiadomo nie rewelka jakościowo ale na czas ciąży są spoko. Mama mi dziś sprezentowała bluzeczkę za 19.99 w ślicznym kolorze w dodatku na guziczki :-D
Idę się szykować do później mamuśki :-)

Witam sie po pracy i po obiadku. Miałam ochote za ziemniaczki z kaszanką i ogórki kiszone (znowu) ;-)
współczuję tym co tak strasznie cierpią wszelkie dolegliwości. Ja zaliczam sie do tych szczęśliwych co prawie nic nie odczuwają tak jak ruda-iza:tak:
U mnie w lidlu niestety nie ma tych ciuchów ale moze innym razem bo przewaznie jest podobnie jak w pl.
Ciril , Noukie trzymam kciuki za wizytę i oczywiscie dajcie znać jak było.

Dziewczyny czy Wy bierzecie witaminy w tabletkach?
Bo u mnie to one sa przyczyna zlego samopoczucia- mdlosci i wymiotow.
Brałam napierw witaminy angielskie, bo tu mieszkam, musialam je odstawic i mi sie poprawilo przerzucilam sie na folik.
I teraz po powrocie z Polski a kupilam sobie Prenatal tak samo- zaczelam go lykac i znowu wymioty.
Od dwoch dni nie biore witamin tylko folik a dzis to juz jak reka odjal :))
Wiec łykam tylko Folik.
Wyprobujcie na sobie moze to te witaminy na Was zle wplywaja.

Witam kolejny cudny dzien jeeeeeee
A ja zauwazylam ze u mnie nie da rady bym nic nie zjadla przez np 4 godziny bo mnie mdli musze jesc co 2h I jest super:)
Milego dnia

Ja mam tak samo ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

bylam wczoraj na usg i wszystko gra, dzis w szpitalu, zeby zobaczyc co z tym wirusem i okazalo sie ze jednak nie mialam teraz tego wirusa i wszystko ok. bardzo sie ciesze!

ja dopiero teraz zaczlam brac witaminy, wczesniej tylko kwas i tez zauwazylam ze gorzej sie czuje po witaminach i wymiotuje, cos w tym jest,

u mnie dzis goraco, super, tylko troche opdam z sil!

pozdrawiam.

ps, ciesze sie z waszych udanych wizyt rowniez!!!!!!!!!!!!!!!!

noukie daj znac jak twoja fasolka dzis?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
neska już kiedyś słyszałam, że z witaminami różnie bywa i można się po nich czuć fatalnie. Ja biorę prenatal classic i dla mnie ok ;-) teraz mam też prenatal uro care i magnez i się śmieję do męża, że kolację mam superaśną :-D
didor fajnie, że z maleństwem dobrze i cieszę się z powodu nieobecnych wirusków :tak:
Byłam na tym dniu mamy i na dzień dobry puścili tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=uzCksvM3RZg
i się popłakałam :zawstydzona/y: Dostałam różyczkę, seruszko z bibuły robione przez dzieciaczki w szkole i statuetkę z życzeniami. Ciacho i herbatka i do domku do smyka :tak: Jakbyście kiedyś miały okazje iść to idźcie naprawdę warto :tak:

Ostatnia edycja:
U mnie mąż dziś znów zaserwował pycha obiadek :-)
A teraz sama jestem :|

Neska ja biorę tylko Kwas foliowy i wit. B6

Didir gratulacje udanej wizyty :tak:

Lolcia super że udany dzień mamy :-p

reklama
didor gratuluję udanej wizyty:tak:
Co do witamin to położna mi powiedziała żeby do 12-14 tyg brać kwas foliowy a witaminy to tylko wtedy kiedy ma się ich niedobór.

Do góry