reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry ja wczoraj już sie nie pokazałam bo na rower z małą poszliśmy na rower później na kebaba i tak nas zeszło wszystkim mdlącym życze żeby objawy was opuściły najlepiej jak najszybciej:tak: Ciril i Noukie &&&&&&& za wizyty dzisiejsze powodzenia:tak: Nathani-wieści super oby tak dalej milego dnia kochane

reklama
hej, też dziś popędziłam do lidla po getry i tuniki :) tylko ja sobie kupiłam tuniki o rozmiar mniejsze bo tamta rozmiarówka jest jakaś pomylona;p i są akurat :) a getrami jestem zachwycona bo nie uciskają nigdzie i ładnie mój już spory brzuch wygląda... spory bo mam trochę tłuszczyku, który został wypchnięty przez rosnącego brzdąca, ale jak stoję to wygląda jak typowy ciążowy :)))))

Hej :-) Ja dziś wcześniej z praktyki się zerwałam bo na 16 do gminy na dzień matki :tak:
Noukie cieszę się, że synek już ma się dobrze - zaciskam kciukaski za wizytę :tak:
Ciril za ciebie też trzymam &&&&&& :tak:
Ruda-iza ja się do ciebie dołączę. Nie licząc zmęczenia wieczorami to mogłabym w ciąży chodzić non-stop :-D
Ania te ciążowe ciuszki są od dzisiaj ale znając lidla to pewnie szybko się "rozejdą".
Nie wiem czy macie taki sklep textil market u nas jest w kauflandzie stoisko i mają naprawdę tanie ciuchy - wiadomo nie rewelka jakościowo ale na czas ciąży są spoko. Mama mi dziś sprezentowała bluzeczkę za 19.99 w ślicznym kolorze w dodatku na guziczki :-D
Idę się szykować do później mamuśki :-)

Witam sie po pracy i po obiadku. Miałam ochote za ziemniaczki z kaszanką i ogórki kiszone (znowu) ;-)
współczuję tym co tak strasznie cierpią wszelkie dolegliwości. Ja zaliczam sie do tych szczęśliwych co prawie nic nie odczuwają tak jak ruda-iza:tak:
U mnie w lidlu niestety nie ma tych ciuchów ale moze innym razem bo przewaznie jest podobnie jak w pl.
Ciril , Noukie trzymam kciuki za wizytę i oczywiscie dajcie znać jak było.

Dziewczyny czy Wy bierzecie witaminy w tabletkach?
Bo u mnie to one sa przyczyna zlego samopoczucia- mdlosci i wymiotow.
Brałam napierw witaminy angielskie, bo tu mieszkam, musialam je odstawic i mi sie poprawilo przerzucilam sie na folik.
I teraz po powrocie z Polski a kupilam sobie Prenatal tak samo- zaczelam go lykac i znowu wymioty.
Od dwoch dni nie biore witamin tylko folik a dzis to juz jak reka odjal :))
Wiec łykam tylko Folik.
Wyprobujcie na sobie moze to te witaminy na Was zle wplywaja.

Witam kolejny cudny dzien jeeeeeee
A ja zauwazylam ze u mnie nie da rady bym nic nie zjadla przez np 4 godziny bo mnie mdli musze jesc co 2h I jest super:)
Milego dnia

Ja mam tak samo ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

bylam wczoraj na usg i wszystko gra, dzis w szpitalu, zeby zobaczyc co z tym wirusem i okazalo sie ze jednak nie mialam teraz tego wirusa i wszystko ok. bardzo sie ciesze!

ja dopiero teraz zaczlam brac witaminy, wczesniej tylko kwas i tez zauwazylam ze gorzej sie czuje po witaminach i wymiotuje, cos w tym jest,

u mnie dzis goraco, super, tylko troche opdam z sil!

pozdrawiam.

ps, ciesze sie z waszych udanych wizyt rowniez!!!!!!!!!!!!!!!!

noukie daj znac jak twoja fasolka dzis?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
neska już kiedyś słyszałam, że z witaminami różnie bywa i można się po nich czuć fatalnie. Ja biorę prenatal classic i dla mnie ok ;-) teraz mam też prenatal uro care i magnez i się śmieję do męża, że kolację mam superaśną :-D
didor fajnie, że z maleństwem dobrze i cieszę się z powodu nieobecnych wirusków :tak:
Byłam na tym dniu mamy i na dzień dobry puścili tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=uzCksvM3RZg
i się popłakałam :zawstydzona/y: Dostałam różyczkę, seruszko z bibuły robione przez dzieciaczki w szkole i statuetkę z życzeniami. Ciacho i herbatka i do domku do smyka :tak: Jakbyście kiedyś miały okazje iść to idźcie naprawdę warto :tak:

Ostatnia edycja:
U mnie mąż dziś znów zaserwował pycha obiadek :-)
A teraz sama jestem :|

Neska ja biorę tylko Kwas foliowy i wit. B6

Didir gratulacje udanej wizyty :tak:

Lolcia super że udany dzień mamy :-p

reklama
didor gratuluję udanej wizyty:tak:
Co do witamin to położna mi powiedziała żeby do 12-14 tyg brać kwas foliowy a witaminy to tylko wtedy kiedy ma się ich niedobór.

Do góry